Entradas para Concert Solidari Trencant Fronteres

Concert Solidari Trencant Fronteres

Información adicional

Concert Solidari Trencant Fronteres

  • 27 ene 2018
  • 21:00h (CET) Europe/Madrid
  • desde 10,00 €
  • Luz de Gas, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

El cantautor barcelonès Esteban Faro tancarà la campanya de sensibilització #TrencantFronteres amb un concert solidari a favor de Fundació Migra Studium i SICAR cat, entitats que acompanyen i defensen la dignitat i els drets de les persones migrants en situació de vulnerabilitat.

Per col·laborar amb la campanya pots fer-ho de dues maneres, comprar una Entrada general per assistir al concert o fer una aportació econòmica mitjançant la Fila 0 si no podràs acompanyar-nos aquell dia o si vols fer una aportació extraordinària a la campanya. La compra de Fila 0 és en concepte de donatiu directe a les entitats i no dona accés al concert.

 

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult per accedir al concert.

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.

 


El cantautor barcelonés Esteban Faro cerrará la campaña de sensibilización #TrencantFronteres con un concierto solidario a favor de Fundació Migra Studium y SICAR cat, entidades que acompañan y defienden la dignidad y derechos de las personas migrantes en situación de vulnerabilidad.

Para colaborar con la campaña puedes hacerlo de dos maneras, comprando una Entrada general para asistir al concierto o hacer una aportación económica mediante la Fila 0 si no podrás acompañarnos ese día o si quieres hacer una aportación extraordinaria a la campaña. La compra de Fila 0 es en concepto de donativo directo a las entidades y no acceso al concierto.

 

Los menores de edad tendrán que ir acompañados de un adulto para acceder al concierto.

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.

 

 

También podría interesarte...