Evento terminado

Entradas para Concert Solidari Trencant Fronteres

Concert Solidari Trencant Fronteres

Información adicional

Concert Solidari Trencant Fronteres

Información del evento

El cantautor barcelonès Esteban Faro tancarà la campanya de sensibilització #TrencantFronteres amb un concert solidari a favor de Fundació Migra Studium i SICAR cat, entitats que acompanyen i defensen la dignitat i els drets de les persones migrants en situació de vulnerabilitat.

Per col·laborar amb la campanya pots fer-ho de dues maneres, comprar una Entrada general per assistir al concert o fer una aportació econòmica mitjançant la Fila 0 si no podràs acompanyar-nos aquell dia o si vols fer una aportació extraordinària a la campanya. La compra de Fila 0 és en concepte de donatiu directe a les entitats i no dona accés al concert.

 

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult per accedir al concert.

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.

 


El cantautor barcelonés Esteban Faro cerrará la campaña de sensibilización #TrencantFronteres con un concierto solidario a favor de Fundació Migra Studium y SICAR cat, entidades que acompañan y defienden la dignidad y derechos de las personas migrantes en situación de vulnerabilidad.

Para colaborar con la campaña puedes hacerlo de dos maneras, comprando una Entrada general para asistir al concierto o hacer una aportación económica mediante la Fila 0 si no podrás acompañarnos ese día o si quieres hacer una aportación extraordinaria a la campaña. La compra de Fila 0 es en concepto de donativo directo a las entidades y no acceso al concierto.

 

Los menores de edad tendrán que ir acompañados de un adulto para acceder al concierto.

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.

 

 

También podría interesarte...