Event finished

Tickets for #ConcertàsVOZES, 3ª edició

#ConcertàsVOZES, 3ª edició

Additional info

#ConcertàsVOZES, 3ª edició

  • 19 nov 2017
  • Auditori Fòrum - CCIB, Barcelona show map
Event information

La Fundación Privada VOZES és una entitat que, a través del VOZES treballa impartint formació musical a zones amb dificultat d'accès a la cultura a més de 500 infants i adolescents a través de 16 Espais VOZES, entre escoles públiques, instituts, centres cívics, associacions de veïns …. Es treballa a través de la música com a principal vía per a la millora social i intel·lectual, obtenint resultats en els nens i adolescents més enllà dels musicals.

Nascut el 2005, VOZES és un projecte músicsocial que treballa amb nens i adolescents que no poden accedir a la pràctica musical, i que a través d’aquesta, se’ls ofereix l’oportunitat d’integrar-se plenament en la societat, sense renunciar a la qualitat i compromís que la mateixa exigeix.

Inspirat en el sistema nacional d’orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, alumne avantatjat d’aquest sistema. En els seus inicis el projecte va treballar a través d’una coral infantil, amb el pas dels anys, VOZES ha creat una estructura d’orquestres simfòniques de diferents formats, corals i batucades.

El #ConcertàsVOZES es el concert de l'any per a VOZES. Un concert que cumpleix la seva 3ª edició aquest any, i s'organitza amb l'objectiu de recapdar fons per ajudar a garantir l'estabilitat del projecte, una estabilitat que encara no te garantida i, aquest any amb la celebració amb un gran espai com és l'Auditori FORUM CCIB, el proper 19 de novembre a les 19h. complirà el seu somni anual, de mostrar el projecte a tota la ciutat, i oferir als jove músics, als familiars i a institucions públiques i privades, la tasca que cada dia i durant tot l'any porta endavant amb un equip engrescador i potent.

Com als anys anteriors, contem amb la col·laboració d'un destacat grup del panorama musical, i que mantindrem en secrec fins tres setmanes abans del concert, amb la intenció de fer alguns jocs amb els seguidors del projecte VOZES.

US ESPEREM A L'AUDITORI FORUM DEL CCIB EL DIUMENGE 19 DE NOVEMBRE A LES 19H. SERÀ UNA TARDA PER SOMIAR!!

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión 

Could be of your interest...