Evento terminado

Entradas para #ConcertàsVOZES, L'Eufòria (4ª edició)

#ConcertàsVOZES, L'Eufòria (4ª edició)

Información adicional

#ConcertàsVOZES, L'Eufòria (4ª edició)

  • 17 nov 2018
  • CCIB Fórum, Centre Convencions Internacional de Barcelona, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

 

SOLS FALTEN UNES HORES PER AL #ConcertàsVOZES!!

US INFORMEM QUE LA VENDA ONLINE A TRAVÉS D'AQUESTA PLATAFORMA ESTÀ TANCADA PERÒ UNA HORA ABANS DEL CONCERT, A LES 18H., PODREU COMPRAR LES VOSTRES ENTRADES EN TAQUILLA AL MATEIX AUDITORI FORUM CCIB. US PREGUEM PORTEU EFECTIU. US ESPEREM!!! MOLTES GRÀCIES.

 

VOZES és una escola de vida, un projecte músic-social per a més de 570 infants i adolescents de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu. VOZES, present des de 2004 a Barcelona, és un projecte social que treballa per la integració i la cohesió de nens i adolescents en zones poc afavorides mitjançant la formació musical. Inspirat en el sistema nacional d’orquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, alumne avantatjat d’aquest sistema. VOZES ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta a nens a partir de 4 anys i sense límit d’edat a través de 14 centres (Espais VOZES) entre escoles públiques, instituts, centres cívics i espais joves a Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu. 

El #ConcertàsVOZES és el concert de l'any per a VOZES. Un concert que cumpleix la seva 4ª edició aquest any, i s'organitza amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar a garantir l'estabilitat del projecte.

El proper 17 de novembre l’Auditori FORUM CCIB tornarà a vestir-se d’emocions amb les veus i la música de més de 200 infants i joves músics de l’Eix del Besòs, dels districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu, barris menys afavorits de Barcelona que formen part de les Orquestres i les corals de VOZES. 

La quarta edició del #ConcertàsVOZES comptarà amb la col·laboració del jove músic i compositor Alfred Garcia que participarà amb quatre temes junt amb l’Orquestra Simfònica i la Coral Infantil VOZES, que acompanyaran a aquests joves músics en una actuació en la que ens demostraran la capacitat de la música per canviar vides.

 

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión

También podría interesarte...