Event finished

Tickets for Concerts de Mazoni i Enric Montefusco a Igualada

Concerts de Mazoni i Enric Montefusco a Igualada

Additional info

Concerts de Mazoni i Enric Montefusco a Igualada

  • 21 aug 2018
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

Concerts de Mazoni i Enric Montefusco a Igualada

Mazoni i Enric Montefusco actuarán al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada el dimarts 21 d'agost de 2018 a les 22:00 hores.

 

 

Entrades per Mazoni i Enric Montefusco a Igualada

Les entrades per Mazoni i Enric Montefusco a Igualada tenen un preu de 12 euros + despenses de gestió. El preu a taquilla serà de 15€.

¡No et quedis sense entrada!

En el marc del 7è RRRREC Festival, que té lloc durant la Festa Major d’Igualada, tindran lloc els concerts de Mazoni i Enric Montefusco al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada.

Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni (Jaume Pla) sorprèn amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu. ‘Carn, os i tot inclòs’ (Bankrobber, 2017) és un viatge cap al cor de les cançons per mostrar-ne allò que n’és imprescindible: la melodia i la lletra. Amb influències estilístiques molt variades que van des del pop més melòdic fins al rock més contundent. Lletres amb narracions llargues en forma de conte, filles d’altres cançons de Mazoni fins a lletres que tracten la part més emocional passant per la seva visió de l’escena política. Mazoni també interpretarà alguns temes del recentment publicat ‘Cançons robades’ (Bankrobber), un disc recopilatori de temes inèdits i versions. Editat només en format digital, l'àlbum recupera cançons perdudes que no figuren a cap dels seus elapés, algunes fins i tot inèdites en les xarxes socials.

 

El que en una altra vida va ser líder del mític grup de rock alternatiu Standstill, Enric Montefusco actuarà per primera vegada a Igualada, presentant la seva nova aventura en solitari amb el disc, ‘Meridiana’ (2016), una vista enrere a les arrels, a l'essencial i a l’autèntic. En aquest debut amb ‘Meridiana’ (2016), Montefusco promet barallar-se i reconciliar-se amb els seus fantasmes amb el tema ‘Adéu’ i analitzar el passat i assaborir la nostàlgia de la seva infància al barri Meridiana de Barcelona.

 

Could be of your interest...