Event finished

Tickets for Concert de gospel a Barcelona

Concert de gospel a Barcelona

Additional info

Concert de gospel a Barcelona

  • 16 oct 2015
  • From €0.00
  • Basílica de Santa Maria del Pi, Barcelona show map
Event information

Cor Carlit Gospel oferirà un concert del millor gospel a l'emblemàtica Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona el divendres 16 octubre 2015 a les 21h.

La Basílica de Santa María del Pi torna a acollir un magnífic concert de Cor Carlit Gospel, a benefici de Mans Unides. Cor Carlit Gospel torna a Barcelona el proper 16 d'octubre per oferir un concert de gospel a l'incomparable marc de la basílica de Santa Maria del Pi.

Dirigit per Anna Roqué i Jordi GaigCor Carlit Gospel  és el cor de gospel més antic d'Espanya. El grup està format per 85 cantants, que viuen el món del gospel amb veritable passió i entusiasme. Veure'ls actuar és una experiència inoblidable.

"La música gospel té una espècie de màgia que porta a un estat superior. El gospel té un sentit de transcendència: comunica directament la persona que canta i la que escolta amb el seu propi Déu, amb la seva pròpia ànima". Així ho explica Anna Roqué, directora del Cor Carlit Gospel.

No et perdis les noves cançons que han incorporat al seu repertori després que aquest estiu hagin estat convidats a cantar a Chicago, bressol del gospel.

 

Cor Carlit Gospel ens explica aquesta enriquidora experiència: 

"De nou, per segona vegada, hem estat convidats a cantar al bressol del gospel al costat de figures actuals del gospel d’avui, del gospel contemporani. Hem anat a l’interior de les esglèsies on el gospel en essència pura et transmet les màximes sensacions. Hem tingut l'oportunitat d'aprendre dels mestres i de gaudir de la força d’escoltar el so de les veus de la gent de color. Hem cantat amb gent de renom com ara Dave Martin, Shealesha & S.Saints o Mc.Coy and W.Experence. També hem fet un taller de gospel, aprenent noves cançons, les més actuals del gospel, i vam tenir l'oportunitat de fer la cloenda amb un concert apoteósic amb els mundialment coneguts Soul Children, interpretant tots junts algunes cançons, que ja hem incorporat al nostre repertori".

 

Bon gospel en viu i solidaritat amb la nostra ONG Mans Unides, una gran combinació. Us esperem el 16 d'octubre en el concert de Cor Carlit Gospel a Barcelona!

Entrades-donatiu: 12 €

Contacte Mans Unides: bcn@mansunides.org 93 487 78 78

Could be of your interest...