Entradas para Cordes grillades, amb Brossa Quartet

Cordes grillades, amb Brossa Quartet

Información adicional

Cordes grillades, amb Brossa Quartet

  • 29 dic 2018
  • 12:00h (CEST) Europe/Madrid
  • Desde 4,50 €
  • Auditori del Cèntric Espai Cultural, El Prat de Llobregat mostrar mapa
Información del evento

Hem amanit les cordes amb pintures de molts colors per explicar una història que va d'insectes, ocells, amor i sobretot, molta música. I tot, especialment dissenyat per l'ocasió. La música ha estat escrita pels músics del quartet Brossa, les il.lustracions i els dibuixos són fets per la Maria Vidal i la història és una adaptació d'un conte del Sr. Eric Carle i feta per la gent de la Botzina.

Es tracta d´un conte musicat dividit en dues parts. A la primera us oferirem la música i farem unes il.lustracions que us donaran unes quantes pistes al respecte de la història i a la segona us acabarem de donar detalls de la trama gràcies a la narració, la música i el desenllaç de les il.lustracions. Hi havia una vegada un grill…

El resultat és un concert per a quartet de corda de 50 minuts de durada que combina la música, la il.lustració i la narració. Els reclams d'ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el picasoques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès.

Intèrprets:
Quartet Brossa:
Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins.
Imma Lluch, viola.
Quico Pugès, violoncel.
Maria Vidal, il.lustracions.
Toni Cuesta, narració i trompeta.

Concert per a quartet de corda especialment pensat per a infants a partir de 2 anys.

También podría interesarte...