Evento terminado

Entradas para Delafé a Terrassa

Delafé a Terrassa

Información adicional

Delafé a Terrassa

Información del evento

Diumenge 7 de maig de 2017 a les 20 h. Nova Jazz Cava

DELAFÉ

"Res val més que la vida. Lluitin per la felicitat, i la felicitat és donar-li contingut a la vida."

Aquest al•legat vital de José Mujica ens sorprèn enmig de "Tenemos un don", una de les cançons més lluminoses de "La fuerza irresistible" (Warner, 2016), el primer disc de Delafé, nou projecte musical d'Oscar D'Aniello després la seva aventura de més d'una dècada amb Delafé i Las Flores Azules.

Al costat del seu aliat Dani Acedo han passat els últims mesos elaborant aquestes 11 cançons. Primer produint i gravant amb Paco Loco a El Puerto de Santa Maria, i després barrejant a Nova York amb el guanyador d'un Grammy Tim Latham, que ha treballat entre d'altres amb artistes com De La Soul, Erykah Badu, D'Angelo o Black Eyed Peas. El resultat és una autèntica liquadora de sons que planeja per diversos estils sempre abraçant l'esperit de la música negra. Un arsenal de cançons trencapistes i vitalistes que consoliden una versatilitat molt poc comú en la composició musical: pop, hip-hop, soul, funk, electro, disco, i l'inconfusible parafrasejat de Delafé, la seva energia incombustible i l'autoria de missatges bala.

Per enriquir encara més, Oscar i Dani han comptat amb col•laboracions destacades com són la veu de La Bien Querida a "Contigo cobra sentido respirar", de Carlos Cros en "Diario de batalla", Priscila a "Fiera", Voxelements en "Hoy prenderán las brasas" i, per descomptat, les Flores Azules d'Helena Miquel, que participa en "Días y días" i a "Essaouira", la cançó que tanca el disc després d'un reflexiu "Minuto de silencio" que ens convida a pensar, després de la intensitat i la cruesa de "Fantasmas".

 

 

También podría interesarte...