Entradas para El Gran tango, Les Mademoicelli (clàssica)

El Gran tango, Les Mademoicelli (clàssica)

Información adicional

El Gran tango, Les Mademoicelli (clàssica)

  • 31 mar 2019
  • 19:30h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 15,00 €
  • Sala Nota 79, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

"El gran tango" vol retre homenatge al bandoneista i compositor Astor Piazzolla (1921-1992), una figura clau de la història del tango argentí.

El projecte conjuga la música de Piazzolla interpretada per quatre violoncels amb la lectura de les seves memòries, que permetran conèixer la fascinant història d'un dels músics més revolucionaris i polèmics del segle passat.

Els projectes de Les Mademoicelli es presenten en un format que va més enllà del que entenem per un concert de música clàssica, oferint la possibilitat que l'espectador gaudeixi d'una experiència artística multidisciplinària.

 

Les Mademoicelli és un quartet de violoncels format el 2016 per quatre dones unides per la voluntat de gaudir i crear espectacles i concerts multidisciplinaris que apropin la música a un ampli sector de públic d’una manera lúdica i divertida.

El quartet està integrat per les violoncel·listes catalanes Irma Bau, Anna Costa, Laia Puig i Amaia Ruano, amb una trajectòria consolidada dins l’àmbit de la interpretació i la pedagogia.

 

Obrim portes: 19h

Concert: 19:30h

Entrades: 15€/19€

 

 https://youtu.be/ue1Uim5OfyY

También podría interesarte...