Event finished

Tickets for El nacionalisme romàntic

El nacionalisme romàntic

Additional info

El nacionalisme romàntic

Event information

El nacionalisme romàntic

Ignasi Cambra, piano

Obres de F. Chopin, P.I. Txaikovski i  S. Rakhmàninov

 

La seva musicalitat i personalitat sempre han commogut els amants de la música. Aquesta vegada interpretarà els inspiradors Nocturns i Impromptus de Chopin, Les estacions de Txaikovski, i els Preludis de Rachmaninof.

La seva proposta artística és un recorregut per les obres més representatives del nacionalisme romàntic amb les obres magistrals del piano més romàntic amb algunes de les obres magistrals del piano més emotiu i virtuós.

Aclamat pel prestigiós director d'orquestra Valery Gergiev "algú que pot parlar-me a  través del piano". Ignasi Cambra treballa actualment amb la pianista Maria Joao  Pires en el marc del "Projecte Partitura". Ha estat becat per l'Obra Social  La Caixa, Joventuts Musicals de Madrid i la Universitat d'Indiana, entre d'altres. Des de llavors, acumula nombrosos èxits i premis i ha multiplicat les seves aparicions en concerts. Ha estat guardonat amb premis en diversos concursos, nacionals i internacionales tant com a solista com en formacions de música de cambra.Ha estat convidat a Festivals com l'International Piano Institute del Cincinnati, Academy of the West a Santa Bàrbara, Califòrnia i Ravinia Festival de Chicago. Properament presentarà el seu segon treball discogràfic Impromptus sota el segell Solé Records.

 

Cicle: Les Cambres de l'Auditori: Preu 10€

Could be of your interest...