Event finished

Tickets for El Pot Petit a La Capsa a les 12 h (El Prat de Llobregat)

El Pot Petit a La Capsa a les 12 h (El Prat de Llobregat)

Additional info

El Pot Petit a La Capsa a les 12 h (El Prat de Llobregat)

Event information

Entrades per al concert d'El Pot Petit a les 12 h a la sala La Capsa (El Prat de Llobregat).

Les entrades per al proper concert d'El Pot Petit el pròxim diumenge 31 de març de 2019 a les 12 h tenen un preu de 6 € + despeses de gestió (a partir dels 4 anys i adults) i d'1 € + despeses de gestió per als menors (entre 0 i 3 anys).  

No et quedis sense entrada!

 

 

 

Nova normativa d'accés per a les persones menors d’edat als concerts familiars de La Capsa:

- Per una qüestió de gestió d’aforament, a partir del pròxim 31 de març de 2019, totes les persones menors fins als 3 anys han de tenir un número d'entrada assignat. Per tal de donar-li valor a aquesta entrada, el preu serà d'1€ si es compra a la taquilla del Cèntric Espai Cultural (El Prat de Llobregat) i online a 1 € + 0,70 € de despeses de gestió a càrrec de ticketea.

- A partir dels 4 anys les persones menors han de tenir una entrada general de 6 € i han d'entrar acompanyats dels seus pares/mares i/o tutors legals

- Cada adult podrà entrar al concert acompanyat de com a màxim 3 menors (És a dir, dos adults acompanyats de com a màxim 6 menors, etc.)

- Els nadons compten com a menors de 3 anys.

- En el cas de menors amb entrada d'1 €, ens reservem el dret de demanar acreditació d'edat amb un document original (llibre de família, DNI, passaport).

Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres!

info@lacapsa.org

 

Could be of your interest...