Event finished

Tickets for Say it Loud2016 Elphomega presenta Nebuloso + Marco Fonktana

Say it Loud2016 Elphomega presenta Nebuloso + Marco Fonktana

Additional info

Say it Loud2016 Elphomega presenta Nebuloso + Marco Fonktana

  • 21 oct 2016
  • Centre Cultural La Farinera del Clot, Barcelona show map
Event information

Elphomega presenta Nebuloso

 Elphomega arriba al Say it Loud a presentar el seu últim treball, Nebuloso. Una aposta seriosa per l'autoedició sota el segell de Navaja Suiza.

Sempre sinònim de vanguarda, amb una capacitat insolita per experimentar nous camins en l'àmbit musical i estètic, aquest referent del hip hop ha decidit buscar nous camps també pel que fa a l'edició.

Nebuloso és el seu quart treball discografic en solitari i el primer concebut des de la més estricta independència, veurà a la llum al setembre i el 21 d'octubre es podrà escoltar en directe al festival Say it Loud.
El 14 de juliol, apareixi a la xarxa el que és el primer single del Nou Disc: Ponle Soda 

Obrint el concert tindrem a un dels artistes referènts per al cicle, Marco Fonktana, En un recés de l’activitat de la seva banda Hombres Bala, i després de tancar l’etapa d’Aerolíneas Subterráneas, Marco Fonktana ens presentarà “Balas perdidas”, el seu nou treball. 5 anys després de la seva última referència en solitari, el músic de Barcelona presenta una col·lecció de 15 noves cançons que neixen de l’habitual costumisme de les seves lletres.