Entradas para Els sons de la veu, el clarinet i el piano en Nota79

Els sons de la veu, el clarinet i el piano en Nota79

Información adicional

Els sons de la veu, el clarinet i el piano en Nota79

  • 11 mar 2018
  • 19:30h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 15,00 €
  • Sala Nota 79, Barcelona mostrar mapa
Comprar entradas
Información del evento

La soprano peruana Ximena Agurto realitza estudis superiors al Conservatorio Nacional de Música, de postgrau al Conservatori del Liceu i de perfeccionament al Centre P. Domingo. Els seus mestres de cant: A. Santa María, E. Giménez i M. Soler. Debuta a Barcelona: Messies (Händel), Missa en Do (Beethoven), Carmina Burana (Orff); a Alemanya a la Hubertussaal (Múnic). Ha actuat a: Auditori Torrent (València), Palau de la Música (Barcelona), Auditorio Nacional (Madrid), Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte (L’Haia), Bolivar Hall (Londres), Filharmònica de Transilvània (Cluj-Napoca).

Debuta amb els rols: Rosaura (Los Gavilanes, São Carlos, Lisboa), Elvira (L’italiana in Algeri, La Faràndula, Sabadell), Marieta (La Dogaresa, La Zarzuela, Madrid), Marina (Marina, Victoria Eugenia, Donostia), Elena (El barbero de Sevilla, Principal de Castelló). Destaca en els rols operístics Zerlina (Don Giovanni), Papagena (Die Zauberflöte), Lauretta (Gianni Schicchi), Gilda (Rigoletto), Violetta (La Traviata) i Adina (L’elisir d’amore). Canta amb gran èxit Pamina a La Petita Flauta Màgica, producció del Gran Teatre del Liceu arreu de l’Estat Espanyol. 1r premi als concursos Torrelavega 2010, J. Guerrero 2012 i M. Magrans 2013; 3r premi i 3 premis extraordinaris al F. Viñas 2014 i 2n premi al concurs de sarsuela A. Mª Iriarte 2014.

 

El clarinetista peruà Eduardo Javier Ysla culmina els seus estudis al Conservatorio Nacional de Música del Perú (2013) i realitza els estudis de postgrau i perfeccionament al Conservatori del Liceu amb I. Rodríguez i els cursos d'arranjaments musicals i ensemble de Jazz amb S. Vergés. Guanyador dels concursos Beca al Talento Musical i Jóvenes solistas realitzat pel Patronato del Conservatorio 

Nacional de Música l’Orquesta Sinfónica Nacional de Perú. Ha rebut classes de música de cambra amb l'ex-oboista de l'Orquestra del Mozarteum de Salzburg, W. Schlachter. Convidat al Clarinetfest 2012,  assisteix al Clarinetfest 2015 organitzat per la International Clarinet Association a Madrid. Ha participat com a solista en: XXè Festival de Música Clàssica d'Esplugues, Cicle de Música de Cambra al Monestir de Sant Cugat, Festival Nits Culturals a St. Pere Sallavinera,  Cicle de Música Ressonare (Ajuntament de St. Martí de Provençals). Actualment és clarinetista de l'Associació de Compositors Catalans, 1r Clarinet de l’Orquestra de la Companyia Amics de la Zarzuela de Gràcia, Orquestra Joventuts Musicals de Sabadell i Orquestra de l'Òpera de Sarrià. Col·labora amb l’Orquestra Arts Symphony Ensemble.


El pianista i compositor barceloní Efrem Garcia Salinas ha actuat en escenaris europeus des de l’illa de La Palma fins a St. Petersburg i a Tunísia, Gabon i Mèxic, abraçant des del recital solista al teatre musical (dirigits per Xavier Albertí: Pinsans i caderneres, 2008; Vida privada, 2010). La seva experiència inclou la música de cambra i amb orquestra, l’acompanyament vocal i coral, l’enregistrament discogràfic, el cinema, la direcció musical i teatral, la dramatúrgia i la docència. Ha estrenat obres de nombrosos compositors catalans i ha composat per al piano, diversos cicles de cançons i música de cambra i coral. Es consagra cada vegada més a la creació personal, destacant les estrenes de la Suite del funàmbul per a cor mixt, baríton-baix i piano, op. 9 (Nadal de 2016) i de l'espectacle de creació i direcció pròpies Seda i Setí (Un dia en la vida d’Erik Satie), juntament amb l’actriu Berta Vidal (2017), així com de diverses Cançons per a veu i piano, tot plegat a Barcelona i amb exitosa acollida per part del públic.

 

PROGRAMA
Louis Spohr (1884-1959)

Sis cançons alemanyes per a una veu, clarinet i piano, op. 103, nos 1 & 2

Guarda silenci, cor meu (Schweitzer) · Duet (Reinick)

Fryderyk Chopin (1810-1849)
Nocturn per a piano en Si M, op. 62 no 1

Gaetano Donizetti (1797-1848)

Prendi, per me sei libero (Ària d’Adina, L’elisir d’amore)

Béla Kovács (1937)

Salute, Signore Rossini!, per a clarinet i piano

Enric Granados (1867-1911)
Canciones amatorias (Selecció)

Lloraba la niña (Luis de Góngora) · Serranas de Cuenca (Luis de Góngora)
No lloréis, ojuelos (Lope de Vega) · Gracia mía (romanç anònim)

Donato Lovreglio (1841-1907)

Fantasia sobre La Traviata, op. 45, per a clarinet i piano

Fryderyk Chopin (1810-1849)
Nocturn per a piano en Mi M, op. 62 no 2

Louis Spohr

Sis cançons alemanyes per a una veu, clarinet i piano, op. 103, nos 5 & 6

La cançó secreta (Koch) · Desperta! (poeta desconegut)

 

Obrim portes: 19h

Concert: 19:30h

Entrada: 15€/19€

 

También podría interesarte...

Comprar entradas