Event finished

Tickets for En cantem de Forum Vocal Terrassa 2019

En cantem de Forum Vocal Terrassa 2019

Additional info

En cantem de Forum Vocal Terrassa 2019

Event information

En cantem de mites i llegendes, històries i tradicions

Fòrum vocal

Agustí Espriu, autor del text

Enric Arquimbau, actor

Maria Lluïsa  Abram, actriu

Maria Mauri, piano

Xavier Sans i Fortuny, director

 

" I en rotllana entonen dites i cançons, i els més vells proclamen sortilegis contra les afliccions i els perills a la munió amatent"

( De Zigeunerleben, Emmanuel Geibel/Robert Schumann)

Música coral popular i d’autor, amb obres de Certon, Fauré, Fletxa, Guzmán, Holst, Morera, Öhrwall, Poulenc, Romaní, Sans, Schubert i Schumann.

El concert s’articula a l’entorn d’un text creat per a l’ocasió per Agustí Espriu. Un fil conductor que relliga en una sola narració les diferents històries que les cançons ens expliquen. L’espantosa perfídia d’una mare, traïcions i infidelitats. Les arts de la seducció, amors secrets, amors fatals, amors que acaben en follia, amors amb final feliç i amors impossibles. Estampes de la vida nòmada, el mite del comte Arnau, la gesta de Josuè i el plany desconsolat per la mort de l’heroi, entre altres.

Que no et contin històries. Nosaltres te les cantem!

El cor de cambra Fòrum Vocal inicià les seves activitats a Barcelona l’any 1994. Ha estat dirigit per Alfred Cañamero, Xavier Chavarria i Daniel Mestre. Des del gener de 2010 en Xavier Sans es fa càrrec de la direcció. El cor de cambra Fòrum Vocal és un col·lectiu de 35 cantaires amb una sòlida formació musical i una àmplia experiència en el món coral.

Cicle: Músiques del Cor. Preu 10€

Could be of your interest...