Event finished

Tickets for I am Paula Valls

I am Paula Valls

Additional info

I am Paula Valls

  • 23 dec 2018
  • Teatre Can Rajoler - Parets del Vallès, Parets del Vallès show map
Event information

Entrades per a Paula Valls al Teatre Can Rajoler a Parets del Vallès

 

Diumenge 23 desembre, a les 18.30 h

Teatre Can Rajoler

 

Paula Valls

Intèrprets: Paula Valls (veu), David Soler (guitarra), Oriol Roca (bateria), Miquel Sospedra (baix) i Daniel Ferrer (piano).

 

La nova perla de la música catalana es mostra tal com és en el seu primer disc de llarga durada

Paula Valls presenta I AM, el seu primer treball de llarga durada, més intimista i despullat, on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants.

I AM podria haver arribat directament dels Estats Units: música negra (soul, blues i jazz) i el folk més americans s’entrellacen amb la influència clau que l’estil del productor Joe Henry ha tingut en la Paula des de ben petita, en una gravació feta amb una clara intenció orgànica.

El resultat ha estat un disc viu que beu de l’espontaneïtat i la improvisació a l’estudi, on les cançons han marcat les pautes, on s’ha primat l’autenticitat per sobre de la perfecció.

La premsa ha dit:

“Una veu jove d’anima antiga.” Xavier Cervantes. Ara. Cat

“Pocs projectes musicals aglutinen tants elogis en tan poc temps. Encara que Paula Valls, la protagonista d’una nova història professional i personal de talent precoç, fugi de la pluja d’alabances que, sembla, no paren des que ha donat ha conèixer el seu primer E.P, Black and White.” Albert Domènech. La Vanguardia

 

Durada: 1 h 15 min

Idioma: anglès

Preu: 12 / 10 / 9

 

Entrades per a Paula Valls al Teatre Can Rajoler a Parets del Vallès

 

Could be of your interest...