Event finished

Tickets for Exili a Elba ALFA Bar

Exili a Elba ALFA Bar

Additional info

Exili a Elba ALFA Bar

Event information

 

 

 

 

Exili a Elba neix amb la utòpica i ambiciosa intenció de capgirar el panorama musical català. De la necessitat de donar forma a un missatge neix un so pur, ric i transgressor. Exili a Elba és rebel·lió, és actitud, orgull. Lalliberació del jo rebel’ que només alguns gosen exhibir.  

Es defineixen com una banda de rock alternatiu en català que es fusiona amb el funk i el soul. Formada per Arnau Giordani a la veu i guitarra, Adrien Faure al baix i Miki Grau a la bateria, Exili a Elba descarrega tot el seu talent amb un gran i contundent directe. En ell, les cançons es succeeixen vertiginosament i ballen al ritme del seu rock excitant. Defugint d'ornamentació instrumental pel directe, els temes s'interpreten respectant i enaltint el seu caràcter rebel, provocador i alliberador en format de trio. El resultat és un espectacle contundent i cru.

 

No és un concert per portar la teva àvia, ni per imaginar una vetllada romàntica. És un concert de redempció, de neteja, i, sens dubte, és un concert per gaudir.

 

Could be of your interest...