Evento terminado

Entradas para EXILI A ELBA - PRESENTACIÓ NOU DISC DEUS EX MACHINA

EXILI A ELBA - PRESENTACIÓ NOU DISC DEUS EX MACHINA

Información adicional

EXILI A ELBA - PRESENTACIÓ NOU DISC DEUS EX MACHINA

Información del evento

EXILIA A ELBA  a Barcelona

Concert de presentació del nou cd d'EXILI A ELBA 

Exili a Elba presentarà el seu nou Cd a Barcelona el proper dissabte dia 2 de desembre de 2017. El concert es celebrarà a la NOTA 79 a les 22h.

Sense abandonar el caràcter renovador i sincer, el tercer àlbum d’Exili a Elba, Deus Ex Machina (Satélite K, 2017), està gestat des d’una òptica pop i, fins a cert punt, folk. Mentre que encara hi sonen els riffs de guitarra que fins ara els havien caracteritzat i és ben palpable la importància del groove americà, a la nova entrega han volgut mostrar també cançons properes, sensibles, delicades, com si per fi haguessin perdut la por de despullar-se davant el públic, la por de mostrar les seves vulnerabilitats.

La cançó que dona nom al disc, "Deus Ex Machina", ja deixa entreveure la sonoritat renovada del grup. El recurs del deus ex machina, extret del teatre grec, "és un element, personatge o força externa que, sense cap lògica interna, acaba resolent la història", explica el grup, que ara el porta a la vida real: "El protagonista de la cançó és aquella persona que tots coneixem a qui, faci el que faci, la vida li somriu sempre", diuen.

 

Entrades Exili a Elba a la Nota 79, 2  de desembre 2017

Les entrades pel concerr d'Exili a Elba tenen un preu de 12 euros + despeses de gestió.

Important: els menors de 16 anys han tenen accés acompanyats del seu pare, mare o tutol legal.

También podría interesarte...