Evento terminado

Entradas para Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloss Selektah

Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloss Selektah

Información adicional

Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloss Selektah

  • 17 feb 2018
  • Pavelló Firal La Bisbal, La Bisbal d’Empordà mostrar mapa
Información del evento

Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloos Selektah

Arriba la festa més esbojarrada de tot Girona... el Carnaval de La Bisbal!!! El dissabte 17 de Febrer viurem una nit inoblidable. Amb les actuacions en directe de TXARANGO, RÀDIO HITS i KHARLOSS SELEKTAH DJ.

L'obertura de portes serà a les 22:30h.

El gran ambient que s'hi crea, és a la vostra excel·lent resposta en realitzar les millors i més divertides disfresses. Individuals, col·lectives, originals, reivindicatives, cutres,..... animeu-vos una vegada més a deixar la vergonya a casa, i posa't la disfressa!!!

Txarango presentarà el seu nou disc a les comarques gironines, a la capital del Baix Empordà per primera vegada. A les 00:30h. iniciarà el viatge fins EL COR DE LA TERRA. De ben segur serà una actuació màgica, plena d'històries i vivències que ens traslladaran, contagi de somriures, un munt de ganes de saltar i ballar.... (hora inici prevista aprox 00:25h.)

Tot seguit el grup de versions RÀDIO HITS, ens oferirà un repertori molt canyero i amb molta marxa. Un ampli repertori de hits internacionals que faran que no puguis deixar de cantar i ballar, repassant l'actualitat musical i els grans clàssics de la ràdio dels 70's, 80's i 90's.

I per acabar aquesta gran festa, KHARLOSS SELEKTAH DJ posarà el pavelló de La Bisbal potes enlaire amb les seves cançons de més bon rotllo. Una sessió especial i única preparada per l'ocasió, per convertir-nos a tots plegats en uns autèntics "locos" de la música jamaicana, amb mescles de hip hop, funk, soul....

A part de tot això, disposareu de:

· CALEFACCIÓ INTERIOR PAVELLÓ

· SERVEI DE GUARDA-ROBA

· BARRA A PREUS POPULARS

· PHOTOCALL ESPECIAL CARNAVAL

· DECORACIÓ AMBIENTAL

· FOTÒGRAFS ESPECIALS FESTA

+ info a www.elsvoltors.cat

IMPORTANTE: SEGONS NORMATIVA, ENTRADA PROHIBIDA ALS MENORS DE 14 ANYS. 14 I 15 ANYS, HAURAN D’ENTRAR AMB EL SEU PARE O MARE AMB AUTORITZACIÓ. ELS PARES TAMBÉ HAURAN DE TENIR ENTRADA. 16 i 17 ANYS, PODRAN ENTRAR NOMÉS AMB EL DNI. NO ES RETORNARAN ELS DINERS DE CAP ENTRADA.

Entrades per Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloss Selektah

Les entrades per Festa Carnaval amb Txarango, Radio Hits i Kharloss Selektah el pròxim dissabte 17 de febrer tenen un preu de 10 euros + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrada!

También podría interesarte...