Event finished

Tickets for Fetus presentació oficial del disc "Terra Cuita"

Fetus presentació oficial del disc "Terra Cuita"

Additional info

Fetus presentació oficial del disc "Terra Cuita"

Event information

Després de debutar amb “L’epicentre del fangar” (2017), Fetus emprèn el segon assalt amb “Terra cuita”, nou vinil i CD que recull 12 cançons de punk de garatge urgent on la dicotomia Barcelona-Empordà salta a la palestra amb totes les arestes possibles.

Amb el nucli dur de la banda configurat entorn d’Adrià Cortadellas i Telm Terradas, Fetus confia de nou en la producció de Joan Colomo i el mastering de Victor Garcia. Per la portada s’ha apel·lat a l’il·lustrador Roger Pelàez. I en la nòmina de col·laboradors hi trobem Guillem Caballero (els Surfing Sirles), Genís Bou (The Gramophone Allstars) i l’escriptor Adrià Pujol Cruells, que signa un rodolí màgic: “Si em convides a un brunch, acabarem als punys”. 

I és que en el nou disc de Fetus cada cançó aporta una frase d’aquelles per fer-ne una samarreta. “Mori el llop, mori el pastor”. “Ara toca trencadissa, recollir el que heu sembrat i el puny alçat”. “La contrassenya és arrauxada: és la civada i el combat”. “Som la pols que va a l’era”. “Tot el vi que ens corre per les venes és batec, crim i amistat”. “Volem blat al sac i ben lligat”. I caldria afegir-hi clucades d’ull a la sardana “l’Empordà”, a Lluís Llach i a l’Hereu Escampa. No acabaríem mai. En tot cas, l’objectiu de tot plegat seria, resumint, el de sempre: “Volem xafar-ho tot”.