Event finished

Tickets for Fundación Tony Manero & Original Jazz Orquestra Taller de Músics

Fundación Tony Manero & Original Jazz Orquestra Taller de Músics

Additional info

Fundación Tony Manero & Original Jazz Orquestra Taller de Músics

Event information

Fundación Tony Manero & Original Orquestra Taller de Músics a Barcelona

Fundación Tony Manero & Original Orquestra Taller de Músics  tindrà lloc el proper 6 d'octubre al Festival Connexions  a la Sala Apolo a les 21:00h. 

Corria l'any 1996 quan deu individus de Barcelona es van vestir amb pantalons de campana i ulleres estrafolàries i van pujar a un escenari per a reivindicar la música disco, en aquesta època considerada kitsch. Els seus concerts, concebuts per a la festa i el ball desenfrenat, els van portar pels escenaris de tot l'Estat contagiant la disco-addicció per allà on passaven. Eren realment una fundació? Eren una broma? Una moda passatgera?

El cert és que, 20 anys després, la Fundación Tony Manero segueix essent sinònim de ball, però ha sobrepassat tots els estereotips, modes i idees preconcebudes amb una cursa que els ha consolidat com una de les bandes de referència de l'escena de la música negra estatal.

Per a celebrar les dues dècades d'història, els Manero han planejat un any de "jubilació" disco amb un single, un EP i concerts a Madrid i Barcelona. Però aquí no acaba tot. FTM vol arrodonir el 2016 amb un toc de classe, amb una proposta arriscada dins de la música negra nacional: unir en un xou el disco funk vibrant de la banda amb la potència i l’elegància d'una big band de qualitat contrastada com l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics. Un xou únic i irrepetible, ple de funk, soul i jazz. Més de vint músics en escena en un espectacle que repassarà temes clàssics de la Fundación amb nous arranjaments creats per a l’ocasió, versions de grans noms de la música negra com Billy Paul o Curtis Mayfield, i tots amb el segell de qualitat de la FTM i l'OJO de David Pastor. El colofó per tancar la celebració del 20è aniversari d'una Fundación Tony Manero per a la qual no passen els anys.

¡Maldición, llegó la Fundación!

Fundación Tony Manero & Original Orquestra Taller de Músics a Barcelona, el 6 d'octubre.

Les entrades per Fundación Tony Manero & Original Orquestra Taller de Músics tenen un cost de 11€ + despeses de gestió.

Could be of your interest...