Event finished

Tickets for Concierto de Gener, Espai Rambleta Valencia

Concierto de Gener, Espai Rambleta Valencia

Additional info

Concierto de Gener, Espai Rambleta Valencia

Event information

Concierto de Gener en Valencia

Gener actuará en Valencia el próximo 20 de enero. El concierto se celebrará en Espai Rambleta, cuya apertura de puertas será a las 21:30h y el inicio del concierto a las 22:00h.

Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és el segon disc de GENER, i representa un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques.

Si a El temps del llop (Mesdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treball Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.

L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda. Les diferències psicològiques entre homes i dones, l’eterna lluita de sexes, l’arraconament i el sotmetiment de la feminitat, l’imposició de la masculinitat social... són els temes al voltant dels quals gira obsessivament aquest disc-collage, en què també s’hi troben referències a la prosa de Ray Bradbury, als versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. La col·laboració del grup teatral Las Reinas Magas (Maria José Peris, Ana Conca, Paloma Chiner i Marta Chiner) a la secció de cors reforça l’aspecte conceptual de l’obra, i al mateix temps aporta les necessàries pinzellades del soul més clàssic

Entradas para Gener en Espai Rambleta el 20 de enero

Las entradas anticipadas para el concierto de Gener en Valencia tienen un precio de 8€ + gastos de gestión y 10€ en taquilla. ¡No te quedes sin entradas!

 

Could be of your interest...