Evento terminado

Entradas para Clàssics L'Escala-Empúries | Històries de Dones

Clàssics L'Escala-Empúries |  Històries de Dones

Información adicional

Clàssics L'Escala-Empúries | Històries de Dones

  • 21 jul 2018
  • Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d'Empúries mostrar mapa
Información del evento

Grans Compositores: Històries de Dones | Clàssics a L'Escala a Empúries

El concert Grans Compositores: Històries de Dones del Cicle de Concerts Clàssics a L'Escala - Empúries tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de juliol de 2018. El concert es celebrarà en l'Església de Sant Martí d'Empúries a les 20:00 hores.

Un concert dedicat a la figura femenina de la música en què Fanny Mendelsshon, Clara Schumann i Cecilie Chaminade expliquen la seva història de dones, pianistes i compositores, en una relació complicada i fascinant amb el món circumdant i, en el cas de les dues primeres, amb els personatges masculins amb els quals estan vinculades, Felix Mendelsshon i Robert Schumann.

Chiara Nicora i Ferdinando Baroffio Piano a 4 Mans

 

PROGRAMA

F. Mendelsshonn 3 Klavierstuke (1805-1847)

C. Chaminade Peces romàntiques a 4 mans (1857-1944) Primavera La chaise a’ porteurs Idylle arabe Sèrènade d’automne Danse hindoue Rigaudon

R. Schumann Quintet op. 44 (trasnscrit a 4 mans (1810-856) per Clara Schumann) Allegro brillante In modo d’una marcia. Un poco largamente Scherzo: Molto vivace Finale:Allegro ma non troppo

 

Entrades per Grans Compositores: Històries de Dones | Clàssics a  L'Escala a Empúries

Les entrades per Grans Compositores: Històries de Dones a l'Església de Sant Martí d'Empúries el dissabte 21 de juliol de 2018 tenen un preu des de 15 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...