Event finished

Tickets for Clàssics L'Escala-Empúries | Les grans sonates franceses

Clàssics L'Escala-Empúries | Les grans sonates franceses

Additional info

Clàssics L'Escala-Empúries | Les grans sonates franceses

  • 22 sep 2018
  • Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d'Empúries show map
Event information

Les grans sonates franceses | Clàssics a L'Escala a Empúries

L'esdeveniment Les grans sonates franceses del Cicle de Concerts Clàssics a L'Escala - Empúries tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de setembre de 2018. El concert es celebrarà en l'Església de Sant Martí d'Empúries a les 19:00 hores.

La música francesa està en el punt de mira aquest any 2018. En aquesta ocasió, tres sonates emblemàtiques de l’estil de cada artista: La Sonata en La major (FWV8) de César Franck, composta el 1886 i dedicada a Eugène Ysaÿe és una de les obres més apreciades pel públic. La segona sonata de M. Ravel és la seva última obra de música de cambra. Associar a Debussy aquestes altres dues sonates no és casual, tenint en compte que van exercir en ell una important influència. El recital, al mateix temps que celebra la música de cambra francesa en el seu conjunt, desitja retre homenatge a Debussy en el centenari de la seva mort, un explorador tan assedegat de sons com de simplicitat (“Jo sóc simple com l’herba”, deia).

Vadim Tchijik, violí e Anna Carrere, piano.

PROGRAMA

César Franck (1822 - 1890) Sonata en La Major FWV 8; Allegretto ben moderato; Allegro; Recitativo, Fantasía (ben moderato); Allegretto poco mosso.

Claude Debussy (1862 - 1918) Sonata en sol menor; Allegro Vivo; Intermède; Final.

Maurice Ravel (1875 - 1937) Sonata Num.2 en Sol Major M77; Allegretto; Blues; Perpetuum mobile.

Entrades per Les grans sonates franceses | Clàssics a L'Escala a Empúries

Les entrades per Les grans sonates francesesl'Església de Sant Martí d'Empúries el dissabte 22 de setembre de 2018 tenen un preu des de 15 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

Could be of your interest...