Evento terminado

Entradas para Guillem Roma - Art en Cicle Súria

Guillem Roma - Art en Cicle Súria

Información adicional

Guillem Roma - Art en Cicle Súria

Información del evento

Guillem Roma - Art en Cicle Súria

Art en Cicle et porta l'actuació de Guillem Roma el dissabte 17 de març a les 20:00h al Teatre del Foment Cultural de Súria.

Un concert és una cosa viva, passa una vegada i no torna a passar més. Aquesta és la seva força, la màgia del directe. Per això és a l’escenari quan la música pren vida i es converteix en un llaç que ajunta músics i públic, sons i emocions. Ho sap molt bé en Guillem Roma, que busca sempre aquesta connexió amb el públic per fer especial i únic cada moment. Per això l’artista osonenc compta amb un equip de luxe amb músics i tècnics de nivell que fan de cada concert una festa original que ens connecta amb les coses importants de la vida!

Amb la gira de presentació del nou disc “Connexions” s’incorporen a la banda músics com Didak Fernandez (Macaco) a la bateria o Miquel Sospedra (Mazoni, Xarim...) al baix, a banda dels ja integrants del projecte Guillem Plana (a la guitarra elèctrica), Coloma Bertran (violí) i Manel Valls (trompeta) i un equip tècnic de nivell, de so i llums, que emmarca les cançons de Guillem Roma en un univers visual i màgic acompanyant en tot moment l’essència de la música.

Entrades per Guillem Roma - Art en Cicle Súria

Les entrades per Guillem Roma el dissabte 17 de març a les 20:00h al Teatre del Foment Cultural de Súria tenen un preu de 12 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...