Evento terminado

Entradas para Higos y Brevas interpretat per Ana Lery López Sáez a Terrass

Higos y Brevas interpretat per Ana Lery López Sáez a Terrass

Información adicional

Higos y Brevas interpretat per Ana Lery López Sáez a Terrass

  • Del 06 sep al 12 sep
  • Teatre de la Societat Coral els Amics de Terrassa, Terrassa mostrar mapa
Información del evento

ANA NERY LÓPEZ SÁEZ

Va néixer l’any 1969 a Alcázar de San Juan, un poble manxec de la província de Ciudad Real. Antropòloga i terapeuta del so, des de 1995 es dedica a la narració oral, portant l’amor per la paraula a col·legis, hospitals,presons, bars i biblioteques de tota Castella La Manxa. Ha col·laborat amb el IITM fundat per José Monleón en programa d’intercultulturalitat  anomenat “l’ l’arribada de l'altre", al Marroc. L’any 2010 participa al Festival internacional “Una Primavera de Cuentos” a L'Havana. Actualment es dedica a aprofundir en el conte com una forma terapèutica d'autoconeixement i a crear espais de creixement personal mitjançant el so, la paraula i la connexió amb els ancestres a través de la tradició oral de la Península Ibèrica.

Higos y Brevas 06 de setembre a les 20:30h 

està inspirat en els fruits que ens dóna la fèrtil i abundant figuera, filla del déu Dionís i símbol de la trobada amorosa i del dolç plaer de lliurança a la carn i al frenesí passional.

Aquest espectacle de tradició oral està teixit amb contes, acudits i cançons que els nostres avantpassats van inventar per desafiar les prohibicions i tabús que sobre les conductes sexuals existien. En un ambient jocós i “picarón” veurem passar capellans “amancebados”, marits cornuts i dones transgressores que, entre el subtil i allò barruer, ballaran per la nostra imaginació al ritme de senzills tocs de culleres, morters, tapadores i panderos.

 

Teatre de la Societat Coral Els Amics

Fundada l’any 1880 la Societat Coral els Amics és una de les entitats més antigues de Catalunya. Després de tenir la seva seu social a diferents indrets de la nostra ciutat l’entitat es va traslladar a principis del segle XX a l’edifici situat al C/ Pantà, 49 (actual 57). L’entitat va sotmetre a una profunda reforma els baixos d’aquest edifici per tal de donar més espai a la que seria zona de teatre i cafeteria. Aquesta reforma es va realitzar sota els criteris estètics de l’època modernista. L’acte inaugural d’aquest nou espai es va celebrar l’any 1908 i va ser presidida per l’alcalde de la ciutat Joaquim Alegre sota la direcció musical de Josep Escursell. D’aquesta manera es va crear un espai lúdic destinat a les classes més populars de la societat terrassenca que el feien servir habitualment com a lloc de representa ció per actuacions corals així com d’altres espectacles de petit format. Un espai que ha arribat als nostres dies pràcticament inalterable i que esdevé l’escenari ideal per representar petits concerts, monòlegs, escenes de cabaret i d’altres espectacles de caire intimista. 

A les 19.30 h visita guiada. Aforament limitat. Inscripcions prèvies al Servei de Cultura (Font Vella, 28 • T. 93 783 27 11)

Hi col.labora : Societat Coral Els Amics

 

 

También podría interesarte...