Event finished

Tickets for Inèrcia + Tardor + L'Home brut - 12 de novembre, València

Inèrcia + Tardor + L'Home brut - 12 de novembre, València

Additional info

Inèrcia + Tardor + L'Home brut - 12 de novembre, València

  • 12 nov 2015
  • From €0.00
  • Sala Matisse, València show map
Event information

 

Uns comencen, altres acaben.

El proper dijous 12 de Novembre la sala Matisse de València acollirà la presentació de ‘Sendes salvatges’, segon disc dels Inèrcia, en la nit en què els valencians Tardor posaran punt i final a la gira 'Una ciutat invisible 2015’, al mateix lloc on la van començar i desprès de més de 45 concerts per tota la nostra geografia. Obrirà el concert L'Home brut, grup de rock que prepara ara mateix el llançament del seu primer LP.

 

INÈRCIA

 

 

Inèrcia, grup de rock de la Mariola, torna a escena amb nou senzill en format videoclip, avançament del seu proper àlbum 'Sendes salvatges'. La cançó elegida per tastar el seu proper disc és 'L’horitzó', un tema ple de força que parla de la necessitat d’afrontar els problemes i les dificultats, sempre amb determinació i valentia. Després de la bona acollida del seu primer disc 'No és cap simulacre', Inèrcia repeteix als estudis RPM de la mà de Roger García. a més de comptar amb la producció de Mark Dasousa. Amb aquest nou àlbum fan un pas més cap al rock alternatiu i tracten de reflectir el canvi social i polític que s’ha viscut durant el seu procés de composició.

Escolta 'L'horitzó'

 

TARDOR

 

 

Tardor finalitza la seva gira 'Una ciutat invisible' al mateix lloc on la va començar, ara fa un any. La sala Matisse va donar el tret d'eixida a un curs en què el grup de la ciutat de València ha fet més de 45 concerts, portant la seua música a alguns dels festivals més importants de la nostra geografia. Amb el concert del dia 12 de novembre, el grup de rock alternatiu tanca una gira que els ha servit per donar-se a conéixer i fer-se un xicotet nom dins del panorama musical valencià. Durant els primers mesos al carrer del seu segon LP, l’acollida tant per part del públic com de la crítica i els mitjans de comunicació ha sigut molt bona. A més, han sigut guardonats recentment amb el premi a millor cançó en valencià de 2015 que concedeix la diputació de Valencia, pel seu primer senzill 'Ontàrio'.

 
 

L'HOME BRUT

 

 
L'Home brut serà la banda encarregada d’obrir el concert, amb el seu rock alternatiu carregat d’energia. Actualment es troben inmersos en la gravació del seu primer llarga durada, del que ben prompte tindrem notícies, de la mà del productor Tono Hurtado.
 
 
 

 

Could be of your interest...