Event finished

Tickets for Joan Colomo + Germà Aire a la [2] d'Apolo, Barcelona

Joan Colomo + Germà Aire a la [2] d'Apolo, Barcelona

Additional info

Joan Colomo + Germà Aire a la [2] d'Apolo, Barcelona

  • 10 nov 2018
  • Sala La [2] de Apolo, Barcelona show map
Event information

Entrades concert de Joan Colomo + Germà Aire a Barcelona 

  • Data: Dissabte 10 de novembre de 2018
  • Lloc: La [2] d'Apolo, Barcelona
  • Horari:  inici de l'esdeveniment: 20:00h
  • Preu de les entrades: 25 primeres entrades 8€ + despeses de gestió Exhaurides! / Anticipada 12€ + despeses de gestió / Taquilla 15€
  • Menors: Menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.

JOAN COLOMO

Si la creativitat fos un home respondria al nom d’en Joan Colomo. Artista multi-instrumental, cul inquiet de l’indie nacional que ha trobat el seu vehicle d’expressió en la cançó protesta: composicions que s’escapen del món del rock, arranjaments orquestrals i acústics combinats amb textos socialment compromesos. Les dosis de sarcasme i sentit de l’humor es barregen amb reflexions un tant més profundes. Un projecte revitalitzant, autèntic i sorprenent dins del panorama musical.

 

 GERMÀ AIRE

En Luca i l'Andreu continuen el seu camí iniciat el 2012 després de la dissolució de Mates Mates. En el seu nou treball, Sempre, es concreten totes aquelles idees que apareixen en els seus anteriors treballs i directes. Es tracta d'un disc fàcil d'escoltar, però gens senzill. D'aquells discos que te'ls poses dues vegades seguides perquè a cada escolta descobreixes un nou detall de producció, un baix enterrat o el meravellós acople a Pur que actua com un cor perfecte. Aquesta vegada, totes les cançons són escrites en català.

 

 

Could be of your interest...