Event finished

Tickets for Joan Reig (Els Pets) presenta disc en solitari a Manlleu

Joan Reig (Els Pets) presenta disc en solitari a Manlleu

Additional info

Joan Reig (Els Pets) presenta disc en solitari a Manlleu

Event information

Joan Reig presenta el seu primer disc en solitari després de més de 35 anys pujant als escenaris. L'aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal íntim. Ara, recull en un disc sis cançons que són un resum d'allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d'altres d'Els Pets readaptades i també versions d'artístes que l'han marcat com a músic i persona. El concert de l'Ateneu Manlleu serveix per presentar el disc a Osona.

Si bé no és el seu primer disc com a cantant, ja que amb Refugi va treure "Vestits Nous" l'any 2009, on revisitava joies amagades de la Nova Cançó, aquest nou mini LP representa el debut discogràfic sota el seu nom i on el trobem molt ben acompanyat.

Sense presses i durant tot l'any passat, amics i amigues han visitat l'estudi i hi han deixat les seves brillants petjades musicals. Des de la seva mà dreta en els directes, en Sergi Esteve, fins a companys i companyes amb qui comparteix o ha compartit projectes, com en Joan-Pau Chaves, David Muñoz "Gnaposs", Dani Peña i Arecio Smith, entre d'altres. També hi destaca la col·laboració de dos vells amics de carretera, camerinos i escenaris: en Jimmy Piñol i en Pemi Rovirosa dels Lax'n'Busto. Aquest darrer fins i tot s'ha fet càrrec de la producció musical de dues de les cançons d'aquest singular treball.

 

Més informació a la web de l'Ateneu

Reserva d'entrades per a socis de l'Ateneu (8€) al correu info@ateneumanlleu.cat

Could be of your interest...