Event finished

Tickets for Joanjo Bosk a L'Hospitalet

Joanjo Bosk a L'Hospitalet

Additional info

Joanjo Bosk a L'Hospitalet

  • 26 jan 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

Concert Joanjo Bosk a L'Hospitalet

Joanjo Bosk presenta el seu noy disc "Camí d'aigua" al concert inaugural del BarnaSants 2018 al Teatre Joventut, divendres 26 de gener 2018 a les 20:30h.

El cantat empordanès presentarà en directe i de forma exclusiva pel Barnasants un intens treball de cançons pròpies carregat de poesía i vitalitat. Serà un espectacle a quartet electroacústic que transita entre la cançó i el rock d'autor. Emocionalitat, memòria, compromís i actitud transiten entre la creació pròpia i l'adaptació de poemes.

En aquest nou directe destaca una constant en les seves lletres: "La natura com a refugi ha estat el veritable nervi, amagatall cruel i amable, cançó d'esperança". Un concert ple de noves cançons que supuren energía i que troben la seva veritable dimensió en el directe.

Amb aquest no treball sembla que Bosk ha trobat definitivament un camí per recórrer i ho demostrarà en directe amb un repertori basat principalment en el nou disc, i que també inclourà cançons d¡anteriors treballs com En el temple del vent, Cançó per Elna o Figueres-Gernika. El factor sorpresa també serà present amb alguna versió adaptada per l'artista.

Tot un retrat sonor d'una de les veus més excepcionals, i alhora de desconegudes, del panorama català.

Entrades per Concert Joanjo Bosk a L'Hospitalet

Les entrades per Joanjo Bosk a L'Hospitalet al Teatre Joventut, divendres 26 de gener 2018 a les 20:30h tenen un preu de 18 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!