Evento terminado

Entradas para La Bien Querida (02/MAR)+Los Punsetes (14/ABR) Pack Terrassa

La Bien Querida (02/MAR)+Los Punsetes (14/ABR) Pack Terrassa

Información adicional

La Bien Querida (02/MAR)+Los Punsetes (14/ABR) Pack Terrassa

  • Del 02 mar al 14 abr
  • Nova Jazz Cava i Faktoria d'Arts, Terrassa mostrar mapa
Información del evento

 

ESTA ENTRADA ES VALIDA PARA LOS DOS CONCIERTOS/AQUESTA ENTRADA ÉS VÀLIDA PELS DOS CONCERTS:

-LA BIEN QUERIDA VIERNES/DIVENDRES 2/03/2018 (NOVA JAZZ CAVA)

-LOS PUNSETES SÁBADO/DISSABTE 14/04/2018 (FAKTORIA D'ARTS)

 

ATENCIÓN! CONSERVA ESTA ENTRADA Y PRESENTALA EN LA TAQUILLA DE LOS DOS CONCIERTOS.

ATENCIÓ! CONSERVA AQUESTA ENTRADA I PRESENTA-LA A LA TAQUILLA DELS DOS CONCERTS.

 

 

Divendres 2 de març de 2018 a les 23:00 h. Nova Jazz Cava

LA BIEN QUERIDA

Anna i David ho han tornat a fer. "Fuego" ha estat una nova reinvenció de La Bien Querida, i ha tornat a ser un èxit de públic i crítica. Fantàstics singles com "7 Días Juntos", "El Lado Bueno" o "Recompensarte" han provocat que els mitjans vagin avançant la seva presència a les llistes del millor de l'any que deixem endarrere. I mentre comença la seva gira de presentació amb la seva nova formació llancen nous singles, com el duet entre Ana i J de Los Planetas o la nova versió de “Recompensarte” ideada per Aaron Rux, amb una producció que es mou entre l'ambient i el shoegazing, entre els ecos i les reverberacions i que explota en una bomba rítmica final. Una mutació apassionant amb noves preses de veu que ens permet gaudir d'una de les nostres cançons favorites del disc des d'una perspectiva totalment diferent.

La Bien Querida presentaran "Fuego" en directe el 2 de març a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Seran dels primers concerts amb la seva nova formació: Neus Lázaro: Sintes i cors, Manuel Cabezalí: Baix i guitarra, David Rodríguez: Teclats i guitarra, Juan Manuel Padilla: Bateria i Ana Fernández-Villaverde: Veu i guitarra acústica.

 

Dissabte 14 d’abril de 2018 a les 22:30 h. Faktoria d’Arts

LOS PUNSETES

Tota la seva producció s'ha destacat per la valentia dels seus textos i la frescor de la seva música, la naturalitat de la seva imatge ... i també per Ariadna, veu i figura única i especial en el circ del rock. Los Punsetes tenen la qualitat de dir el que tothom pensa, sense embuts, de convertir cançons d'aparença senzilla en himnes generacionals. Van publicar el seu primer LP en 2008 i avui per avui són un nom consolidat en l'escena independent i un els grans referents a l’estat. Es podria dir que no hi ha un grup com ells, que ningú fa el que fan Los Punsetes, ni tenen la meitat de vergonya, i que a més ningú tindria els col.... de tractar de fer res semblant.

El seu cinquè disc, "¡Viva!", Està produït Pablo Díaz-Reixa, "El Guincho ", i el resultat és 110% marca de la casa: el grup sonant com mai, diverses frases per emmarcar amb l'acidesa habitual i uns quants moments memorables per reviure en directe.

Els Punsetes han tornat. Visca!

 

También podría interesarte...