Event finished

Tickets for La Tendresse - Anna Roig

La Tendresse - Anna Roig

Additional info

La Tendresse - Anna Roig

  • 16 feb 2019
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

La Tendresse - Anna Roig a Igualada

La Tendresse - Anna Roig al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el dissabte 16 de febrer de 2019 a les 21:00 hores.

La Tendresse

Hommage aux belles chansons

Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project

Cicle Escena Sonora

Direcció musical: Àlex Cassanyes. Intèrpret: Anna Roig (veu). Big Band Project: Roger Martínez, Xavi López, Sergi Raya, David Miret, Gabri Prieto, Joan Miquel Giró, Albert Redondo, Joan Cuscó, Joan Granados, Pere Montserrat, 

Guillem Callejón, Carles Sanz, Xavi Carbó, Ricard Parera. 

La unió entre les cançons franceses que més  agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses del capelladí Àlex Cassanyes.

Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, al descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món.

Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, com la tendresa. Plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons, amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació. 

 

Entrades per La Tendresse - Anna Roig a Igualada

Les entrades per La Tendresse - Anna Roig al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada tenen un preu de 20€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...