Event finished

Tickets for Lax'n'Busto a Rubí

Lax'n'Busto a Rubí

Additional info

Lax'n'Busto a Rubí

  • From 03 jul to 12 jul
  • Teatre Municipal La Sala, Rubí show map
Event information

Festa Major de Rubí 2016

  • Data: 3 de juliol de 2016
  • Hora: 19.30 h
  • Lloc: La Sala, Teatre Municipal
  • Preu: 10 € + despeses de gestió

 

LAX'N'BUSTO de prop

En aquesta ocasió, Lax’n’Busto ens ofereixen un espectacle molt proper i directe.
De Prop és un acte de sinceritat amb el públic, que despulla les cançons de manera emotiva i elegant, de vegades en format semi acústic, un espectacle que els permet recuperar grans cançons del llarg dels seus, gairebé 29 anys de trajectòria, de forma directe, de tu a tu, sense distàncies entre l’escenari i la platea.

Amb nous arranjaments de cançons tan essencials com LA MEVA TERRA ÉS EL MAR, TORNAREM, JÚLIA, QUE BOIG EL MÓN... així com recuperant temes que no estan al repertori habitual de la seva gira, com ELLA I EL SEU FILL, NO VAIG TRIAR, NO HAS MARXAT, PENSANT EN TU...

Després d’editar el seu últim treball “Essencials i Rareses”, han volgut anar encara més enllà, anant a l’essència de la cançó pròpiament dit com mai havien fet anteriorment. Així doncs, una oportunitat única per veure un grup que demostra una gran maduresa musical i que deixa la seva característica energia “rockera” per endinsar-se en un viatge entre melodies i acords, navegant entre cançons arranjades i treballades especialment per a aquest espectacle i d’una profunditat musical pròpia d’una banda amb 16 discos a l’esquena.

Could be of your interest...