Evento terminado

Entradas para Les six a Terrassa

Les six  a  Terrassa

Información adicional

Les six a Terrassa

  • 10 may 2018
  • Saló de Música de la Casa Alegre de Sagrera, Terrassa mostrar mapa
Información del evento

LES SIX

CANÇO FRANCESA AMB EL PIANO HISTÒRIC

“BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

lloc: Casa Alegre de Sagrera

CONCHI MOYANO, soprano

ÓSCAR LOBET, pianista

 

Als albors del segle XX un grup de músics - Auric, Durey, Honegger, Milhaud, Tailleferre i Poulenc- configuren a París el grup “Les six”. Imiten, amb humor el grup dels genials compositors russos que, una generació, anterior havien estat coneguts com “Els cinc”, amb Rimski-Kórsakov al capdavant. El poeta Jean Cocteau i el també músic Erik Satie van ser dues grans influències d’aquest grup de músics.

CONCHI MOYANO

Va començar els estudis musicals a Zamora, on va néixer. Posteriorment continuà a Salamanca i Madrid, on va obtenir la titulació superior. Ha actuat al Teatro Real de Madrid en produccións de Manon de Massenet, La vida breve de Falla, Madama Butterfly de Puccini o Le nozze di Figaro de Mozart. Altres producciones de les que ha pres part són La flauta màgica de Mozart o Carmen de Bizet.

ÓSCAR LOBET

Va realitzar els estudis de piano a Salamanca i posteriorment va treballar amb Alícia de Larrocha i Teresa Monteys. Ha realitzat nombrosos concerts com a solista i pianista acompanyant als principals teatres i auditoris de l’estat. Ha estat dirigit pels principals directors de l’actualitat com Michael Tilson Thomas o Vladimir Spivakov. Ha estat director musical de La vida breve i El retablo de Maese Pedro de Falla a Nova Delhi, Índia.

CICLE: TERRASSA LÍRICA

PREU: 10€

 

También podría interesarte...