Event finished

Tickets for Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet

Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet

Additional info

Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet

  • 13 apr 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet

Marta Gómez: La Alegría y El Canto se celebrarà al Teatre Joventut el pròxim divendres 13 d'abril de 2018 a les 20:30 h.

Marta Gómez (Colòmbia), ha reunit en aquest nou treball discogràfic a alguns dels artistes que il·luminen la seva vida, que la fan sentir millor ser humana i sobretot més feliç. A tots els estima amb tota l’anima, a tots ells admira profundament i de tots ells aprèn. Els contes de Nicolás Buenaventura, les veus de Pedro Guerra, Georgina Hassan, Nano Stern, Guafa trio, José Delgado, Manu Sija, Idán Raichel, César López, Julian Bozzo  ,  Liuba María Hevia, C4 Trío, la Marimba de Hugo Candelario, l’harmònica de Franco Luciani, la bateria de Salvador Toscano, el piano d’Antonio Mazzei , la veu i la mirada de Raquel Riba (Lola Vendetta). Tots ells fan que aquest disc sigui molt diferent als altres. Unes cançons que són l’excusa per abraçar a aquells amics que, per desgràcia no veu amb la freqüència que desitjaria.

 

Entrades per Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet

Les entrades per Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L'Hospitalet el pròxim divendres 13 d'abril de 2018 a les 20:30 h al Teatre Joventut tenen un preu de 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

Could be of your interest...