Event finished

Tickets for El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar

El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar

Additional info

El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar

Event information

 

Entrades per El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar

ORQUESTRA BARROCA CATALANA, CORAL CANTIGA

 

  • Data: Desembre 2015, dies 16, 17, 18
  • Hora: 21:00h
  • Recinte: Basílica de Santa María del Mar
  • Preu: 26,00 més despeses / Preu taquilla 28,00
  • CORAL CANTIGA 
  • ORQUESTRA BARROCA CATALANA
  • DIRECTOR XAVIER PUIG

 

Entrades per El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar, en Desembre 2015, dies 16, 17, 18.

L’any 1961 Leo Massó fundà la Coral Cantiga als Lluïsos de Gràcia de Barcelona, dirigint la coral durat els primers anys. El succeïren com a directors Oriol Ponsa, Edmon Colomer i –des de l’any 1981– Josep Prats.

El seu repertori inclou obres a cappella i moltes de les grans obres simfonicocorals de totes les èpoques i estils, que ha interpretat en col·laboració diverses agrupacions catalanes i estrangeres. Ha fet nombrosos enregistraments per a Catalunya Música, RNE, TVC, TVE i ha ofert concerts a les principals sales i festivals de Barcelona. Ha actuat al Palau de la Música de València, al Festival de Música Religiosa de Cuenca, a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid i en diversos festivals internacionals, celebrats a Autun, Loughborough, Flandes, etc. 

Ha estat dirigida, entre d’altres, per O. Martorell, Salvador Mas, A. Ros Marbà, S. Brotons, M. Valdivieso, T. Pinnock, P. Cao, L. Heltay, J. Duijck, F. Eldoro, M. Leite, W. Pfaff, N. Andrenacci, DO. Stenlund, G. Voronkov i J. Rathbone.

Entre les produccions pròpies, cal destacar tres espectacles sobre textos de Rilke, García Lorca i  poesia en català. Darrerament destaquen les col·laboracions amb Maria del Mar Bonet i amb Albert Guinovart, Feliu Gasull i el poeta Enric Casasses.

L’Orquestra Barroca Catalana neix l’any 1993 amb la idea de divulgar i recuperar repertori dels segles XVII i XVIII. Els seus membres, majoritàriament residents a Catalunya, són músics especialitzats en interpretació històrica. El repertori interpretat, tant instrumental com operístic i religiós, és ampli. Es podria destacar la recuperació d’obres de Domènec Terradellas, Francesc Valls, Ferran Sor, Vicent Martín i Soler, Charles Desmazures, Alessandro Scarlatti, Angelo Ragazzi, Emanuele d’Astorga i Manuel i Josep Pla.

Hi han treballat directors de prestigi internacional com Hiro Kurosaki, Olivia Centurioni, Paul Dombrecht, Barry Sargent, Charles Limouse, Eva Kollar, Simon Carrington, Helmut Breuer, Manuel Valdivieso, Jordi Casas, Josep Vila i Casañas i Daniel Reuss, K.F. Beringer entre d’altres, i han col·laborat com a solistes, Josep Borràs, Raquel Andueza, Marta Infante, Xavier Sabata, Jordi Domènech, Marta Matheu, Lucy Crowe, Marianne Beate Kielland, Pau Bordas, David Menendez, Enric Martinez Castignani, Robert Expert, Michael Chance, Lluís Vilamajó, Thomas Walker i David Wilson-Johnson. 

 

Les entrades per El Messies de Händel - Basílica Sta. María del Mar tenen un preu de 26,00 més despeses / Preu taquilla 28,00