Evento terminado

Entradas para Clàssics L'Escala-Empúries | Música Romàntica

Clàssics L'Escala-Empúries | Música Romàntica

Información adicional

Clàssics L'Escala-Empúries | Música Romàntica

  • 14 jul 2018
  • Església de Sant Martí d'Empúries, Sant Martí d'Empúries mostrar mapa
Información del evento

Música Romàntica per a Violí i Piano | Clàssics a L'Escala a Empúries

El concert Música Romàntica per a Violí i Piano del Cicle de Concerts Clàssics a L'Escala - Empúries tindrà lloc el pròxim dissabte 14 de juliol de 2018. El concert es celebrarà en l'Església de Sant Martí d'Empúries a les 20:00 hores.

Un repertori resoltament romàntic! Per aquesta nit Agnes Pyka (violí) i Laurent Wagschal (piano) aprofiten el gran repertori romàntic alemany: A Schumann in turmoil, el registre greu del violí rarament explotat i la veu gairebé enutjada del seu escrit revelen tota l’angoixa del personatge per a aquesta obra mestra inigualada. Mentrestant, Brahms, en una època de gran felicitat a l’hora d’escriure la seva segona sonata, revela una inesgotable riquesa melòdica que conclou sobre el tema de la pluja que dona nom a aquesta “Regen sonata”. Regal i homenatge al violinista Joseph Joachim, la sonata FAE mai no es publicarà durant la vida dels seus tres compositors: Brahms, Schumann, Dietrich es van fer amics amb la redacció d’aquest treball. Proposem aquesta nit el Scherzo, 3a mvt.

Agnes Pyka: Violí

Laurent Wagshal: Piano


PROGRAMA

J. Brahms Sonata n° 2 en La Major Opus 100 (1833-1897) Allegro Amabile Andante tranquillo Vivace di qui Andante Allegretto grazioso (quasi andante)

R.Shumann Sonata n° 1 en la menor Opus 105 (1810-1856) Avec une expression passionnée Allegretto Animé

J. Brahms Scherzo de la sonate «F.A.E.» en do menor (1833-1897)

 

Entrades per Música Romàntica per a Violí i Piano | Clàssics a  L'Escala a Empúries

Les entrades per Música Romàntica per a Violí i Piano a l'Església de Sant Martí d'Empúries el dissabte 14 de juliol de 2018 tenen un preu des de 15 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

También podría interesarte...