Event finished

Tickets for On intimacy de Follia Project a Terrassa

On intimacy de Follia Project a Terrassa

Additional info

On intimacy de Follia Project a Terrassa

  • From 02 aug to 08 aug
  • Capella de Torrebonica, Tarrasa show map
Event information

On intimacy 02 d'agost a les 20:30h

Cançons antigues i actuals amb improvisacions. Obres de : J.Playford. H.Lawes, N. Matteis, STING (Police), N. Mattels, H. Purcell, THE BEATLES, THE QUEEN

 

FOLLIA PROJECT

Carine Tinney, soprano

Adriana Alcaide, violí barroc

Frances Bartlett, violoncel barroc

Francesco Olivero, tiorba i guitarra barroca

Els intèrprets de Follia Project són especialistes en estils d’interpretació històrica i de música contemporània. Han enregistrat per a nombrosos segells discogràfics com Harmonia Mundi, Naïve i K617. Han col·laborat amb compositors, grups d’improvisació i companyies de dansa i teatre, arreu del món. Formen part de reconeguts grups com L'Arpeggiata, Le Parlement de Musique, Al Ayre Español i Grandelavoix. Els seus integrants han ofert concerts arreu d'Europa, Amèrica i Àsia, així com enregistraments en directe per a TV i Ràdio internacionals.

Un viatge cap a la Intimitat, de la mà dels compositors anglesos més emblemàtics del segle XVII i la repercussió que aquests han tingut en la música Pop del Regne Unit. Les cançons més belles d'Henry Purcell i Henry Lawes, així com la música instrumental de John Playford i Nicola Matteis es simbiotitzaran amb temes de Sting, The Queen i  The Beatles, tot intercalant algunes improvisacions espontànies creades per Follia Project.

Follia Project neix del desig de crear noves i vitals connexions entre el passat i el present. La seva singularitat rau en combinar el repertori de la música antiga, sota criteris històrics i gràcies a còpies d’instruments antics, amb el llenguatge més actual, plasmat en les improvitzacions espontànies, creades per elles mateixes en el marc del concert que ofereixen.

 

 

Capella de Torrebonica

Per un testament de Jaume Maduxer tenim coneixement que el dia 23 de gener de 1618 es feu edificar, en estil barroc, una capella al costat de la torre de la masia de Can Viver, la capella de la Mare de Déu del Roser. l'any 1909 la finca es va vendre al Patronat de Catalunya per la Lluita contra la Tuberculosi, l’habilità i fundà el Sanatori Antituberculós, inaugurat el 28 de gener de 1911. L'any 1923 es van iniciar unes obres d’ampliació i transformació de la casa de pagès, el responsable de les obres fou l’arquitecte Josep Domènech i Mansana. Del conjunt de l’obra en la construcció de l’església de la Mare de Déu de Montserrat. L’antiga capella de la verge del Roser, en construir-se el nou temple d’estil modernista, va quedar-hi adossada i es convertí en la capella dels Santíssim.

A les  19.30 h visita guiada. Aforament limitat. Inscripcions prèvies al Servei de Cultura (Font Vella, 28 • T. 93 783 27 11)

Hi col·labora: Fundació Sant Llàtzer de Terrassa

 

 

 

 

Could be of your interest...