Event finished

Tickets for Quinteto Dequera! (tango) en Nota79

Quinteto Dequera! (tango) en Nota79

Additional info

Quinteto Dequera! (tango) en Nota79

Event information

El Quinteto Dequera! neix amb la idea d'explorar les últimes composicions per a Quintet que va enregistrar Astor Piazzolla, a través d'una formació instrumental diferent de l'original . Mantenint la riquesa tímbrica de les seves composicions, i inspirats en l' estil interpretatiu dels músics de les seves últimes formacions, la proposta suggereix les noves possibilitats que dona la seva música quan es trasllada a un conjunt nou.

El repertori del Quinteto està centrat en les composicions interpretades en dos dels seus últims discs: La Camorra (1989) i Tango Zero Hour (1986), així com en el concert del Festival de Jazz de Montreal (1984). En ells, Piazzolla retorna a la formació de quintet composant temes nous, així com reinterpretant alguns més antics, que van trobant altres sonoritats al aparèixer nous intèrprets en la formación.

Totes les composicions estan fetes a partir de moltes de les variables que va adquirir la música d'Astor Piazzolla: les referències rítmiques i interpretatives del tango, les infuències harmòniques, formals i sonores de compositors tant de la música clàssica com de la contemporànea, i la participació de certs elements del jazz, com la incorporació de la guitarra elèctrica i l'ús de la improvització.

En aquests últims enregistraments Piazzolla sintetitza tots aquests elements, portant l'esperit del tango a nous horitzons sonors.

 

 

21h: Obrim portes

21:30 - Concert

Entrada: 7€/10€

 

https://youtu.be/hAtPrivWGlI

Could be of your interest...