Event finished

Tickets for Rafa Pons a L'Hospitalet

Rafa Pons a L'Hospitalet

Additional info

Rafa Pons a L'Hospitalet

  • 25 nov 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

Rafa Pons a L'Hospitalet

Rafa Pons actuarà al Teatre Joventut a L'Hospitalet el diumenge 25 de novembre de 2018 a les 19:00 hores.

“Rafa Pons presenta nou disc, "La guerra del sexo", al Festival Acròbates

Rafa Pons presenta el seu nou disc, La guerra del sexo, al Festival Acròbates. És el sisè treball discogràfic, un treball on torna a narrar la quotidianitat de manera particular i mordaç, caràcter que ha forjat la seva trajectòria musical.

En aquesta ocasió, a més, hi ha una nova aposta sonora. Rafa Pons ens presenta 14 cançons eminentment rockeres, gravades amb la intensitat habitual però sense utilitzar cap guitarra elèctrica ni sintetitzadors. Ha apostat per la fusta de les guitarres acústiques, els pianos i els violins per donar a tot el conjunt sonor un aire més folk que afavoreix molt les cançons.

En les seves lletres, Rafa mostra més que mai en un estil amè i directe, i tracta diverses temàtiques que van des de l'amor i el desamor, en cançons com “Imposible”, “Soportarlo”, “Cómo un hombre”, la por a la maduresa a “Niño Viejo”, la crítica i la crònica social a “Capullo Tonic” o “Reina”, a la narració d'una història del despertar de l'amor homosexual a “Los Reyes del mundo.”

El disc compta amb les col·laboracions especials de La pegatina (“Capullo Tonic”) i d'Alba Carmona (“Algo que tú no sepas”). Sortirà a la venda a mitjans del mes de novembre i es presentarà en directe el diumenge 25 de novembre, al Festival Acròbates de l'Hospitalet.”

 

 

Entrades per a Rafa Pons al Teatre Joventut

Les entrades per al concert de Rafa Pons tenen un preu de 20€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...