Evento terminado

Entradas para Recital de Lied Alemany amb el Piano històric "Blüthner"

Recital de Lied Alemany amb el Piano històric "Blüthner"

Información adicional

Recital de Lied Alemany amb el Piano històric "Blüthner"

  • 01 jun 2018
  • Saló de Música de la Casa Alegre de Sagrera, Terrassa mostrar mapa
Información del evento

RECITAL DE LIED ALEMANAMB EL PIANO HISTÒRIC “BLÜTHNER” DE LA CASA ALEGRE DE SAGRERA

lloc: Casa Alegre de Sagrera

ULRIKE HALLER, soprano

JOAN GRIMALT, piano

 

El recital combina cançons sobre textes poètics dels grans compositors romàntics alemanys: Schubert, Schumann, Brahms, Mahler, o R. Strauss.

ULRIKE HALLER

Nascuda a Meran (Tirol del Sud), inicia els estudis musicals a la seva ciutat natal i posteriorment a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Viena, on cursa estudis de piano i cant. Es gradua el 2002 amb les màximes qualificacions. El 2004 es trasllada a Barcelona, on amplia els estudis amb Mª Dolors Aldea, Marta Pujol i Àngel Soler. El 2015 obté el Títol Superior de Cant al Conservatori Superior del Liceu i el Premi Extraordinari en la modalitat d’Interpretació.

JOAN GRIMALT

Director d'orquestra (Univ. de Viena), filòleg (UB), doctor en musicologia (UAB) amb una tesi sobre Gustav Mahler. Després d’una etapa dedicat exclusivament a la interpretació, dirigint sobretot òpera, d’ençà del seu retorn a Catalunya ensenya a l'Escola Superior de Música de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat Internacional de Catalunya i a l'Iscreb. Com a pianista, s'ha centrat des de jove en la música de cambra i en el Lied germànic. Com a musicòleg, el seu terreny és la significació musical i les fronteres entre literatura i música.

CICLE: TERRASSA LÍRICA

PREU: 10€

También podría interesarte...