Event finished

Tickets for ROGER MAS TRIO presenta The Call from the Past

ROGER MAS TRIO presenta The Call from the Past

Additional info

ROGER MAS TRIO presenta The Call from the Past

Event information
Roger Mas presenta THE CALL FROM THE PAST, un disc gravat a trio al costat del contrabaixista Tom Warburton i el del bateria Marc Ayza.
 
"A THE CALL FROM THE PAST Roger Mas es retroba amb els seus antics companys Tom Warburton i Marc Ayza deu anys després d'haver treballat plegats en el trio liderat pel baterista Marc Ayza i d'haver enregistrat els exitosos Offering i Live at Home editats pel segell Fresh Sound".
"Després d'uns anys de silenci Roger Mas assumeix aquest cop el lideratge d'aquest grup i enregistra The call from the past, el punt de reunió per reprendre el viatge començat temps enrera".
"Roger Mas és un dels pianistes més destacats de la seva generació i és també un prolífic compositor, prova d'això són els deu originals que formen part d'aquest disc on Mas desplega el seu univers musical aquest cop al servei d'un trio incombustible de vells coneguts que mantenen intacta la seva complicitat".
"The call from the past compta amb la col·laboració especial de la cantant Laia Cagigal que aporta la seva meravellosa veu a quatre de les composicions que formen part d'aquest treball, el complement perfecte per un disc que ens confirma la gran trajectòria d'aquest trio".
 
Jazz Canotemporáneo
 
Formació: Roger Mas (piano) + Thomas Kent Warburton Jr.(contrabajo) + Marc Ayza (batería).
 
Entradas anticipadas: 7€
Entradas taquilla: 10€
*Asientos limitados.

Could be of your interest...