Event finished

Tickets for Say it Loud 2016 Iseo&Dodosound + Harleigblu + Mop Mop

Say it Loud 2016 Iseo&Dodosound + Harleigblu + Mop Mop

Additional info

Say it Loud 2016 Iseo&Dodosound + Harleigblu + Mop Mop

  • 15 oct 2016
  • Ateneo Popular 9 Barris, Barcelona show map
Event information

Iseo i Dodosound & the Mousehunters

El projecte de musical 'Iseo i Dodosound' neix com un espai on volcar les inquietuds musicals d'aquests dos d'artistes. Amb sons que es mouen entre el del reggae i el dub, i amb reminiscències de la primera època de la música digital o el trip hop.

Iseo i Dodosound presenten una proposta original, rica en sons i sincera en la seva essència. Feta amb cura i minimalisme en el pla musical, amb ambients foscos contrasta amb força amb una veu calida, original i evocadora. En aquesta ocasió se sumaran a l'escenari els Mousehunters, una secció de vents que treballa sobretot en el terreny del jazz.

 

Harleighblu

La combinació d'una veu clàssica, amb personalitat pròpia i tendència cap al Soul, i l'amor cap a les linies de baix i els ritmes ecletics fan de Harleighblu tota una revelació en el comptetit món de la música negra. Harleighblu acaba de firmar pel prestigios segell TruThoughts (Alice Russel, Quantic o Bonobo), una combinació que s'havia de donar tard o d'hora. I és que l'artista ha estat comparada amb Erykah Badu o Aluna George.

Arriba a Barcelona per primera vegada de la ma del Say it Loud, en una oportunitat única per descobrir una de les noves referències en el panorama actual de la música negra

MOP MOP soundsystem feat Wayne Snow

Mop Mop han posat música a una pelicula de Woody Allen, han tocat amb el llegendari trombonista Fred Wesley o han participat activament a la RedBull Music Academy. Tres coses que evidencien el seu eclecticisme, sempre movent-se sota un jazz-electrònic que els ha portat a moures per escenaris de tot europa.

Ells mateixos es defineixen com “A bastard performance of modern jazz” i acaben de treure un treball nou , Lunar Love, que es el quart en la seva singular carrera. Com és habitual al Say it Loud, serà el primer concert que la banda farà a Barcelona i en aquest cas els acompanyarà el vocalista nigerià Wayne Snow.

 

Could be of your interest...