Event finished

Tickets for Say it Loud 2017: Jungle Fire / The Bongo Hop Ft N. Gongora

Say it Loud 2017: Jungle Fire / The Bongo Hop Ft N. Gongora

Additional info

Say it Loud 2017: Jungle Fire / The Bongo Hop Ft N. Gongora

  • 28 oct 2017
  • Ateneo Popular 9 Barris, Barcelona show map
Event information

Jungle Fire (Los Angeles) // The Bongo Hop ft Nidia Gongora (Lyon / Cali)

Dissabte 28 d'Octubre 22h // Ateneu Popular 9 Barris

[CAT]

Jungle Fire

El so contagiós i explosiu de Jungle Fire s'inspira en les seccions de ritme revolucionari d'artistes com James Brown, Fela Kuti o Ray Barretto. Una recepta musical formada per estils de l'Àfrica occidental i afrocaribenys trencats per un fort component funk.

En l'actualitat, la banda es troba de gira presentant el seu primer LP "Tropicoso" editat per una a de les grans discogràfiques de Los Angeles: Nacional Records. Una gira que els ha dut a actuar en diversos festivals i clubs arreu del món i que aquesta tardor els farà actuar per primer cop a l'estat espanyol dins del festival Say it Loud.

The Bongo Hop feat. Nidia Góngora

The Bongo Hop és un projecte liderat pel trompetista Etienne Sevet que després d'anys a Cali Colòmbia va començar a treballar amb una barreja de molts sons i influències diferents, des de l'afrobeat fins a la música de la costa de colombiana, passant pels ritmes de l'oest d'Àfrica o el jazz... sense cap gran ambició, només la de fer moure els peus, construir ponts entre cultures i deixar que les emocions surtin.

En aquest cas, The Bongo Hop, comptarà amb la col·laboració de luxe de Nidia Gongora. Coneguda per formar part de projectes com els de Quantic o Ondatropica, Nidia és una de les noves veus més reconegudes en l'actualitat a Colòmbia, on participa en diferents projectes, des dels més eclèctics als més tradicionals.

[CAST]

Jungle Fire

El sonido contagioso y explosivo de Jungle Fire se inspira en las secciones de ritmo revolucionario de artistas como James Brown, Fela Kuti o Ray Barretto. Una receta musical formada por estilos de África occidental y afrocaribeños rotos por un fuerte componente funk.

En la actualidad, la banda se encuentra de gira presentando su primer LP "Tropicoso" editado por una de las grandes discográficas de Los Ángeles: Nacional Records. Una gira que les ha llevado a actuar en diversos festivales y clubes en todo el mundo y que este otoño los hará actuar por primera vez en el Estado dentro del festival Say it Loud.

The Bongo Hop feat. Nidia Góngora

The Bongo Hop és un proyecto liderado por el trompetista Etienne Sevet que después de años en Cali, Colombia, comenzó a trabajar con una mezcla de muchos sonidos e influencias diferentes, desde el afrobeat hasta la música de la costa de colombiana, pasando por los ritmos del oeste de África o el jazz ... sin gran ambición, sólo la de hacer mover los pies, construir puentes entre culturas y dejar que las emociones salgan.

En este caso, The Bongo Hop, contará con la colaboración de lujo de Nidia Gongora. Conocida por formar parte de proyectos como los de Quantic o Ondatropica, Nidia es una de las nuevas voces más reconocidas en la actualidad en Colombia, donde participa en diferentes proyectos, desde los más eclécticos los más tradicionales.

Could be of your interest...