Event finished

Tickets for Say it Loud 2017: Nomadic Massive

Say it Loud 2017: Nomadic Massive

Additional info

Say it Loud 2017: Nomadic Massive

  • 20 oct 2017
  • Centre Cultural La Farinera del Clot, barcelona show map
Event information

Nomadic Massive (Hip Hop - Montreal)

+Homes Lludriga

[Any Sound - Nomadic Massive]

[CAT]
Formats entre 2004 i 2005 a la ciutat de Montreal, Nomadic Massive representen una forma d'entendre i de fer hip hop que omple l'escenari: quatre instrumentistes, quatre Mcs i cinc idiomes amb els que rimar: anglés, francés, crioll, castellà i àrab.

Després de tres anys de gires internacionals, els nòmades han deixat petjada a diversos països i han actuat a escenaris com els festivals de Jazz de Toronto o Vancouver. Actualment es troben presentant el seu darrer disc: The Big Band Theory, editat amb la cooperativa Les Faux-Monnayeurs.

Nomadic Massive, un projecte format en part per refugiats d'arreu del món, una banda compromesa amb moviments com el BDS per Palestina o el teixit cooperatiu del Quebec arriben per primer cop a la Peninsula i porten el seu estil contemporani i amb contingut, lletres intel·ligents i positives que fugen del mestissatge com a etiqueta.

Obrint el concert, actuaran Homes Lludriga, presentant el seu darrer EP Keep it Lludriga (https://www.youtube.com/watch?v=SslowKYybJw) i després del concert estarà punxant JAHZZMAN SELECTA, en actiu des de l'any 2005, com selector i productor de Nashari Sound.
--


[CAST]
Formados entre 2004 y 2005 en la ciudad de Montreal, Nomadic Massive representan una forma de entender y hacer hip hop que llena el escenario: cuatro instrumentistas, cuatro Mcs y cinco idiomas con los que rimar: inglés, francés, criollo, español y árabe.

Después de tres años de giras internacionales, los nómadas han dejado huella en varios países y han actuado en escenarios como los festivales de Jazz de Toronto o Vancouver. Actualmente se encuentran presentando su último disco: The Big Band Theory, editado con la cooperativa Les Faux-Monnayeurs.

Nomadic Massive, un proyecto formado en parte por refugiados de todo el mundo, una banda comprometida con movimientos como el BDS por Palestina o el tejido cooperativo de Quebec que llegan por primera vez a la Península y llevan su estilo contemporáneo y con contenido; letras inteligentes y positivas que huyen del mestizaje como etiqueta.

 

 

 

Could be of your interest...