Event finished

Tickets for SI TOQUEN A L'ANNA, SALLENT RESPON!

SI TOQUEN A L'ANNA, SALLENT RESPON!

Additional info

SI TOQUEN A L'ANNA, SALLENT RESPON!

  • 24 feb 2018
  • Espai cultural La fàbrica vella, Sallent show map
Event information

CONCERT SOLIDARI | ANNA GABRIEL

18:30h Obertura de portes i servei de bar

19:30h Inici del concert

21:30h Sopar de pintxos a la mateixa sala

*Tots els beneficis del concert aniran destinats integrament a la caixa de resistència per la solidaritat anitrepressiva

 


 

NI ACATAREM NI CALLAREM

Han tocat l’Anna. I si la toquen a ella ens toquen a totes.

La campanya repressiva de l’estat espanyol és un procés clarament polític que afecta desenes de càrrecs públics, però també activistes i membres de la comunitat educativa. Parlem de 832 persones investigades, la gran majoria càrrecs electes municipals i autonòmics i fins a 1066 persones lesionades per la violència de l’Estat.

I tot això per què? Per haver defensat i cridat a l'exercici del dret a l'autodeterminació i l’expressió de les idees que s’hi troben vinculades. Per això ens amenacen amb penes de fins a 30 anys de presó.

El procés judicial que ens apliquen no és legítim i parteix d’un marc autoritari que busca atacar l’exercici dels drets fonamentals, socials i polítics - en aquest cas, els drets a reunió i manifestació, però també, el dret a l'autodeterminació dels pobles - i totes aquelles persones que el defensen, ho hagin fet des del Parlament, com l'Anna, o des de qualsevol altre àmbit de la societat.

Per això, denunciem la persecució política i no assumim cap renúncia ni acatament. Responem amb determinació i claredat l’estratègia repressiva de l’Estat que vol fer callar l’Anna i la resta d’encausades, així com la veu del poble català que ha respost de forma democràtica  cada vegada que se l’ha cridat a ser-hi.

La repressió ens vol desmobilitzar i busca treure el focus de la lluita política per la democràcia, per la justícia social i pel dret a l'autodeterminació. És precisament per l'actitud repressiva de l'Estat contra els drets democràtics més bàsics, i la seva permissivitat amb lladres, corruptes i especuladors, que creiem que cal treballar, ara més que mai, per l'assoliment d'una república al servei de les classes populars.

Si toquen a l’Anna, Sallent respon!

Ateneu Popular Rocaus - CUP Sallent - Arran Sallent - Alerta Solidària

Could be of your interest...