Event finished

Tickets for Sonores Absències

Sonores Absències

Additional info

Sonores Absències

Event information

Concert de Quartet Brossa i Enric Carreras - El Vendrell

El grup Quartet Brossa i Enric Carreras amb l'espectacle Sonores Absències actuaràn a El Vendrell el pròxim dissabte 4 de novembre. El concert es celebrarà a l'Auditori Pau Casals a les 20:30 h.

“Sonores absències”

Molt sovint la pèrdua d’un ésser estimat genera un sentiment de tristesa infinita, un dol transcendent difícil d’expressar amb paraules. Una ferida emocional difícil de fer cicatritzar. És en situacions com aquestes que la música, útil en mil circumstàncies, esdevé un llenguatge de comunicació i de comprensió perfecte, que ajuda al tràngol emocional de manera molt més encertada que les paraules. El Quartet Brossa contraposa en aquest concert la música per a quartet del premiat compositor actual afincat a Madrid Jorge Grundman, dedicada a com sobreviure al suïcidi d’un fill, a la música de l’emotiu darrer disc del pianista de jazz Enric Carreras, “Absències”, un compendi de cançons escrites amb molta melancolia després de la mort del seu pare.

-“Surviving a son’s suicide” de Jorge Grundman

-Selecció de cançons d“Absències” d’Enric Carreras, piano i quartet de corda.

Entrades per Sonores Absències - a l'Auditori Paul Casals el 4 de novembre

Les entrades pel concert del Quartet Brossa i Enric Carreras amb l'espectacle Sonores Absències - a l'Auditori Pau Casals del Vendrell tenen un preu de 10€ + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...