Evento terminado

Entradas para SOUL, JAZZ i BLUES - VÍCTOR BRANCH

SOUL, JAZZ i BLUES - VÍCTOR BRANCH

Información adicional

SOUL, JAZZ i BLUES - VÍCTOR BRANCH

Información del evento

SOUL, JAZZ I BLUES: VÍCTOR  BRANCH
INTROSPECTIVE TOUR

Teatre Principal de Valls Dijous, 17 de maig de 2018 a les 20.30 h     

Victor Branch, veu · Jordi Paulí, saxo · Joan Matacas, trompeta · Carlus Ramió, baix · Jimmy Vidal, guitarra · Sergi Mir, bateria · Xevi Raurich, piano

Una proposta de:
                               Black Music Festival
                                         Joventuts Musicals de Catalunya


Víctor Branch és tota una sorpresa en l’escena del soul i el blues de casa nostra. Aquest joveníssim cantant de veu impressionant es mou damunt l’escenari amb un carisma impropi per a la seva edat. En el seus shows ofereix un repertori molt ampli i variat, un còctel de temes propis barrejats amb versions de clàssics, en una mixtura que no deixa ningú indiferent. Èxits de Curtis Mayfield, Nina Simone, Billy Paul, Stevie Wonder o Amy Winehouse que fan ballar, cantar i gaudir tothom que assisteix a un concert de Victor Branch, un artista amb una energia desbordant i unes enormes ganes de menjar-se el món tot cantant.
Victor Branch treu a la llum el seu primer àlbum, Introspective (Visceral Records 2016) sota la producció de Karl R. Goodvalley, enregistrat als Kar Rava Studios, de Girona. L’artista es despulla per explicar així les seves experiències, els seus pensaments i la seva manera de veure la vida, a través de cançons de collita pròpia. El jove cantant influenciat principalment per músics d’origen afroamericà de soul, jazz, i blues, crea peces amb una certa sonoritat Motown, barrejant soul, pop i funky. Deu obres són les que componen aquest treball de debut, cadascuna única i amb un tema diferent: valors com l’amor, l’autoestima i altres temes com la sexualitat.

SOUL, JAZZ I BLUES amb VÍCTOR BRANCH - INTROSPECTIVE TOUS. Entrades des de 12€

También podría interesarte...