Event finished

Tickets for Say it Loud 2015: The Souljazz Orchestra

Say it Loud 2015: The Souljazz Orchestra

Additional info

Say it Loud 2015: The Souljazz Orchestra

  • 23 oct 2015
  • From €0.00
  • Centre Cultural La Farinera, Barcelona show map
Event information

ENTRADES EXHAURIDES No hi haurà més venda online ni a taquilles. Aforament complet

Directes des del Canadà, The Souljazz Orchestra serà el primer plat fort internacional d’aquesta edició del Say it Loud presentant el seu darrer treball 'Resistance’. Banda de referència a nivell mundial de l’Afrobeat i el funk, amb set discs al seu currículum, en aquest darrer àlbum continuen fidels a les lletres que combinen la crítica social i els missatges d’esperança.

Amb una potent secció de vents i uns ritmes contundents, The Souljazz Orchestra s’han forjat un nom dins del panorama de l’Afrobeat i el funk d’arrels africanes a costa d’anar treballant des de principis del 2000. El seu compromís amb el canvi social ha quedat palès en tots els seus treballs i els seus temes per això ells mateixos defineixen Souljazz més que com una banda, com una ‘way of life’.

L’àlbum que presentaran a la Farinera del Clot ha estat enregistrat utilitzant exclusivament tècniques analògiques i ha donat lloc a una declaració musical atrevida, a una celebració desafiant de la justícia social i l’apoderament humà.