Event finished

Tickets for Say it Loud 2017: Tank and the Bangas AGOTADAS / SOLD OUT

Say it Loud 2017: Tank and the Bangas AGOTADAS / SOLD OUT

Additional info

Say it Loud 2017: Tank and the Bangas AGOTADAS / SOLD OUT

  • 31 oct 2017
  • Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Barcelona show map
Event information

ENTRADES EXHAURIDES / AGOTADAS / SOLD OUT

NO N'HI HAURÀ TAMPOC A LA TAQUILLA

 [CAT]

Poques bandes com Tank and The Bangas poden recollir millor l'actitud que ens agradaria transmetre en aquest desè aniversari del Say it Loud. I és un petit privilegi per al cicle poder acollir una de les bandes de referència de la música afroamericana actual.

Tank and The Bangas neixen el 2011 al voltant d'una sessió de micro obert. Concretament a la ciutat de Nova Orleans, la seva ciutat d'origen. Una característica important perquè estem parlant d'un projecte que recull d'una forma ben especial l'esperit d'aquesta ciutat del sud dels EEUU

Tank and The Bangas tenen totes les qualitats que se'ls hi poden pressuposar, però a la vegada compten amb un estil molt personal, sobretot gràcies a la forta presencia de la seva front woman

Les seves actuacions estan descrits com "Un dels espectacles més energètics que mai veurà". Repassant el seu so, els Bangas poden partir del Rhythmic Soul per aturar-se a l'Spoken word entre altres gèneres com el Rock, Gospel, Funk i Folk. Un combo fantàstic entre la tècnica musical i els jocs de paraules.

Guanyadors dels Tiny Desk concerts del 2016, Tank and The Bangas es presenten amb un so únic que els caracteritza com un dels grups més particulars de Nova Orleans.

 

[CAST]

Pocas bandas como Tank and The Bangas pueden recoger mejor la actitud que nos gustaría transmitir en este décimo aniversario del Say it Loud. Y es un pequeño privilegio para el ciclo poder acoger una de las bandas de referencia de la música afroamericana actual.

Tank and The Bangas nacen en 2011 alrededor de una sesión de micro abierto. Concretamente en la ciudad de Nueva Orleans, su ciudad de origen. Una característica importante porque estamos hablando de un proyecto que recoge de una forma muy especial el espíritu de esta ciudad del sur de los EEUU

Tank and The Bangas tienen todas las cualidades que se les pueden presuponer, pero a la vez cuentan con un estilo muy personal, sobre todo gracias a la fuerte presencia de su front woman

Sus actuaciones se han descritos como "Uno de los espectáculos más energéticos que nunca verá". Repasando su sonido, los Bangas pueden partir del Rhythmic Soul para detenerse en el Spoken word y pasar por otros géneros como el Rock, Gospel, Funk y Folk. Un combo fantástico entre la técnica musical y los juegos de palabras.

Ganadores de los Tiny Desk Concerts del 2016, Tank and The Bangas se presentan con un sonido único que los caracteriza como uno de los grupos más particulares de Nueva Orleans. 

 

 

 

Could be of your interest...