Event finished

Tickets for Orquestra Barroca Catalana Música Antiga a Sant Felip Neri

Orquestra Barroca Catalana  Música Antiga a Sant Felip Neri

Additional info

Orquestra Barroca Catalana Música Antiga a Sant Felip Neri

  • From 21 oct to 28 apr
  • Església Sant Felip Neri, Barcelona show map
Event information

 

Temporada 2018-2019              

 

Hem preparat la IV Temporada a l'Església de Sant Felip Neri per oferir-vos una acurada tria de música espectacular i convidar solistes de reconegut prestigi.
Ens acompanyaran Helena Zemanova, Manfredo Kraemer i Rüdiger Lotter com a violinistes i directors, Marta Infante, Lídia Vinyes Curtis, Marta Matheu i Josep Ramon Olivé, cantants, Marina Durany i Tiam Goudarzi, flautes i Patrick Beaugiraud, oboè, tots ells plens de frescor i bones idees. No us la perdeu!

 Ombres de tardor. Obrim la temporada amb aquest potent programa que simplement pretén oferir-vos bona música. Cantates i delícies instrumentals, l'energia de Vivaldi i la subtilesa de Bach, contrasten amb l'equilibri de Handel. El Concert per oboè d'amore de Bach, una delicia.

 Imatges és un programa instrumental dedicat a la música descriptiva on els compositors representen animals o escenes diverses. Entre d'altres, hi trobarem la coneguda Tardor de les 4 estacions de Vivaldi, la famosa Battalia de Biber o el Concert per a violí Die Relinge(les granotes)de Telemann.

Cantates Germàniques ens mostra la diversitat temàtica de les cantates. Tres genis, tres obres, Handel profana, Telemann sacra i Bach de festa, ens demostren una vegada més la grandiositat de la seva música. De forma sorprenent, iniciarà el programa el magnífic Concert per a traverso i flauta dolça de Telemann.

Handel a l'òpera ens transporta al món escènic. Ens passejarem per escenes d'amor, venjança i traïció i reposarem en els intermezzos musicals de les seves òperes, minuets, musette, simfonies i viurem la força amb què Handel ens transmet tot tipus de sentiments.

 

.

 

Could be of your interest...