Event finished

Tickets for III Temporada de Música Antiga Orquestra Barroca Catalana

III Temporada de Música Antiga Orquestra Barroca Catalana

Additional info

III Temporada de Música Antiga Orquestra Barroca Catalana

  • From 29 oct to 19 nov
  • Església Sant Felip Neri, Barcelona show map
Event information

 

III Temporada de Música Antiga - Orquestra Barroca Catalana - Oratori de Sant Felip Neri

Els concerts de tardor de l'Orquestra Barroca Catalana  a la III Temporada a l'Oratori de Sant Felip Neri els dediquem a la música instrumental. Hem triat obres de gran bellesa, segur que en coneixereu unes quantes, les altres que descobrireu us sorprendran. 

Il Pianto d'Arianna està basat en música italiana, el nom es deu a la segona obra que interpretarem, el concerto grosso que Pietro Locatelli va compondre el 1741. Inspirat en Arianna i Theseus, també honora Il Lamento d'Arianna compost perClaudio Monteverdi el 1608.
El deliciós Concerto Grosso en Mi m de Francesco Geminiani obrirà el programa i Antonio Vivaldi amb el concert per a oboè en Fa M i l'espectacular Concert per a violí Grosso Mogul ens faran gaudir d'una música plena de subtilesa i contrastos.

Clourem el primer concert amb el famós Concert per a violí, oboè i cordes de Johann Sebastian Bach, convidat d'honor als dos concerts.  

Tresors amagats ret homenatge a Georg Philipp Telemann (250 anys de la seva mort). Telemann, amb més de 3.000 obres, ha estat el compositor més prolífic de la història. Va crear una de les primeres revistes musicals de la història on publicava obres seves que entregava per fascicles. Ple d'inventiva, combina els instruments de forma molt imaginativa, un bon exemple n'ès el Concert per flauta de bec i viola da gamba.
Segur que Telemann hauria convidat el seu bon amic J.S. Bach, per això completarem el programa amb Concert de Brandenburg No.4.